iPhone 14: Λέγεται ότι θα έχουν αισθητήρα 48 Megapixel
Τετάρτη, 14/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Μπορεί ακόμα το Apple-όμετρο να δείχνει iPhone 12, αλλά ήδη έχουν ξεκινήσει οι φήμες για το iPhone 14 series.
Σάββατο, 09/05/2020 · Χάρης Αναγνωστόπουλος
Μαζί με το Xiaomi Mi 10 Youth Edition, η εταιρεία ανακοίνωσε και το Android 10-based MIUI 12, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε δεκάδες smartphones της ίδιας και της θυγατρικής της, μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
Λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του MIUI 12, η Xiaomi αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού της ROM στο Twitter ότι θα διαθέσει παγκοσμίως τη νέα έκδοση στις 19 Μαΐου. Μάλιστα, δεν ανέφερε ακριβώς την ημέρα, αλλά δημοσίευσε ένα μαθηματικό πρόβλημα του οποίο το αποτέλεσμα είναι το 19.
Όσο για τον μήνα, προς το παρόν δεν υπάρχει λόγος η εταιρεία να καθυστερήσει τη διανομή της ROM μέχρι τον Ιούνιο. Γι’ αυτό, η κοινή γνώμη συμφωνεί στο ότι ο μήνας κυκλοφορίας είναι ο Μάιος.
Με την ανακοίνωση του MIUI 12, η κατασκευάστρια είχε αποκαλύψει 22 smartphones που θα αναβαθμιστούν στη νέα ROM. Τώρα, η εταιρεία πρόσθεσε στη λίστα ακόμα δέκα μοντέλα, τόσο δικά της όσο και της Redmi, αυξάνοντας το πλήθος των έξυπνων τηλεφώνων στα 32.
Επιπλέον, ανακοίνωσε ότι ξεκινά τη διάθεση των development εκδόσεων και για τα 32 smartphones, τα οποία είναι τα εξής:
Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν αυτές τις εκδόσεις θα πρέπει να αντικαταστήσουν τη Stable έκδοση του MIUI που τρέχει το smartphone τους, με τη development. Έπειτα, μπορούν να κάνουν έλεγχο για ενημερώσεις και θα λάβουν μέσω ΟΤΑ το MIUI 12.
Τετάρτη, 14/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Μπορεί ακόμα το Apple-όμετρο να δείχνει iPhone 12, αλλά ήδη έχουν ξεκινήσει οι φήμες για το iPhone 14 series.
Τετάρτη, 14/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Τα renders που εμφανίστηκαν δείχνουν ότι θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές στο notch στο iPhone 13 σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.
Τετάρτη, 14/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Ολοκληρώθηκε το event της Sony, όπου παρουσιάστηκαν τα νέα Sony Xperia 1 III και το Sony Xperia 5 III.
Τετάρτη, 14/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
To Sony Xperia 1 III κάνει την πρώτη του δειλή εμφάνιση σε ένα ομολογουμένως πλούσιο σε εικόνες teaser.
Πριν σχολιάσετε πάλι.. Αυτά είναι τα κινέζικα μοντέλα
Τα global δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα
Γι αυτό δεν βλέπουμε αρκετα κινητά επίσης θα υπάρχουν διάφορες φάσεις
Υπομονή το πιο πιθανό μέχρι και το redmi 6 θα πάρουν το miui 12
Χθες το βράδυ διάβασα πάντως οτι σταματάνε την υποστήριξη για το 8 pro λογω mediatek, κρίμα να μην μπορούν να υποστηρίξουν τα Best seller κινητά τους
Αυτό κάνουν μονίμως οι Κινέζοι. Όταν κάποιο πουλάει περισσότερο από ότι έχουν υπολογίσει σταματάνε τις αναβαθμίσεις οδηγοντας μας σε νέα αγορά.
Μα δεν σταματάει η υποστήριξη..
Η xiaomi.eu το έκανε η οποία δεν είναι επίσημη βγάζει ανεπίσημες ROM
Ή xiaomi δεν την σταματάει
Να ενημερώνεσαι καλύτερα άλλη φορά
Επειδή έχουμε Κινεζικό κινητό , ποιός σας είπε ρε οτι ξερουμε και Κινέζικα. ? Τι μπιπ-μπιπ είναι αυτά που γράφετε..?
Εκανα την ανανέωση , και δεν μπορώ να βάλω το θέμα που θέλω από την εφαρμογή γτ λέει δεν είναι συμβατο καμια ιδέα πως μπορώ να το λυσω;ευχαριστώ για το χρόνο σας