Nexus 6, sold out την πρώτη μέρα παραγγελιών – καθυστερεί Ευρώπη

Όπως ήταν προγραμματισμένο η Google ξεκίνησε να δέχεται παραγγελίες σήμερα για το νέο Nexus 6 στις ΗΠΑ, αλλά η συσκευή έγινε sold out σήμερα κι όλας. Οι αποστολές των παραγγελιών ξεκινούν από 21 Νοεμβρίου και όπως θα έχετε παρατηρήσει το νέο Nexus 6 δεν είναι ιδιαίτερα οικονομική συσκευή ειδικά αν συγκριθεί με τα Nexus 5 και Nexus 4.

Η έκδοση των 32GB βγαίνει στα 649 δολάρια ενώ τα 64GB στα 699. Όσο για την Ευρώπη όπως όλα δείχνουν θα καθυστερήσει να έρθει. Σύμφωνα με πληροφορίες το Nexus 6 αναμενόταν να γίνει διαθέσιμο για παραγγελίες στην Ολλανδία στις 3 Νοεμβρίου αλλά τελικά αυτό αναβλήθηκε. Πληροφορίες από τη Μ.Βρετανία λένε ότι οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 18 Οκτωβρίου. Από προηγούμενα leaks στην Ευρώπη η τιμή του αναμένεται να ξεκινήσει από 569 ευρώ αλλά ακόμη δεν έχουμε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Το φετινό Nexus 6 κατασκευάστηκε από την Motorola με 6 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1440×2560 pixels (Quad HD) και θα είναι από τις πρώτες συσκευές που θα έρθει με Android 5.0 Lollipop.

Δείτε επίσης: Nexus 6, Επίσημα με Android 5.0 Lollipop

Πηγή:1, 2

Σχόλια

  • Δεν είναι τυχαίο το ότι εξαντλήθηκε η Google πλέον θα χρησιμοποιεί Asymmetric business model και hunger marketing strategy σαν καλός μαθητής της επιτυχημένης Xiaomi.

  • @Μιχάλης
    Δηλ το ασυμετρικο μοντέλο και ο συγκεκριμένος τρόπος στρατηγικής ειναι κατι κακό; κατι που πρέπει να τη κατηγορησουμε; εταιρεία ειναι. θα της κάνουμε κουμάντο με ποιο τρόπο θα στήσει τις θέσεις της ή με ποιο τρόπο θα κάνει Marketing; Ημαρτον.. Ας μείνουμε επί της ουσίας. Το ότι εξαντλήθηκε..
    Εγω ρωτάω ποσα κομαμτια πωλήθηκαν δηλ;;; γτ αν εχω διαθέσει 100.000 και εξαντλήθηκαν, σιγά τα ωά! περιμένουμε και καλύτερα απ τη Google

  • Έχουν πάρα πολλά διαθέσιμα γι'αυτό δεν έρχονται αμέσως στην Ευρώπη και κάνουν sold out στο Αμέρικα.... /golfclap

  • Πιστευα οτι 6 ιντσες ηταν καπως υπερβολικες,αλλα τωρα που το ξαναβλεπω δεν ειναι και ασχημο,θα μπορουσα να το τσιμπησω.

  • @GiannisMix κουλαρε ρε δεν είπε ότι είναι κακό απλά η γοογλε μέχρι τώρα είχε κομμάτια παραγωγής να δίνει και στο θεό... Απλά ο Μιχάλης και μπράβο του λέει πως μία μικρή εταιρεία σαν την Xiaomi έχει φοβίσει κατασκευαστές και μεγάλα brands και λογικό είναι να δοκιμάζουν νέες πολιτικές

  • Επισης να πω κατι αλλο πολοι λενε οτι οι 6 ιντσες ειναι πολλες ομως αν παρατηρησετε σταδιακα η ιδια η apple που λετε πολοι οτι οι 4.7 και οι 5.5 ιντσες ειναι ιδανικες του χρονου θα ειναι 6 το 7 plus και 5.5 το 7 οπως εγινε και με το 4s στο 5αρι (0.5 ιντσες +) Γενικως το κειμενο απευθεινετε σε αυτους που ειναι fan της apple αλλα και σε αλλους που απλως λενε οτι ειναι πολλες.. Τελος για τους fan της apple του χρονου 6 ιντσες κινητο θα παρετε οποτε μην μιλατε...

  • καλημέρα παιδιά! χαλαρός ειμαι δεν έπεσα να φαω κανέναν! απλα το κατάλαβα διαφορετικα απ ότι το έγραψε! αλλα κ πάλι δεν του την έλεγα με άσχημο τρόπο... ίσως έτσι φάνηκε..
    στο οτι η xiaomi κατφερε να τους φοβησει συμφωνούμε όλοι νομίζω! δε χωράει αμφισβήτηση!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.