Realme X2 Pro: Κυκλοφορεί 15 Οκτωβρίου με 6GB RAM και Android 9 Pie

Το Realme X2 Pro θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου στην Κίνα και τη Μαδρίτη. Παρόλο που η εταιρεία κρατά επτασφράγιστο μυστικό τα specs του, δίνοντας μας ελάχιστα στοιχεία, το smartphone πέρασε από την ΤΕΝΑΑ και παράλληλα διέρρευσαν μερικά renders.

Σύμφωνα με την καταχώρηση στην ΤΕΝΑΑ, το Realme X2 Pro θα έχει 6,5 ιντσών AMOLED οθόνη. Το module των καμερών θα φιλοξενεί την κύρια στα 64MP, μία δευτερεύουσα 13MP και δύο αισθητήρες αγνώστου ταυτότητος στα 8MP και 2MP. Οι κάμερες του smartphone υποστηρίζουν 3x οπτικό ζουμ και η selfie είναι στα 16MP.

Τέλος, η TENAA αποκάλυψε ότι οι διαστάσεις του Realme X2 Pro είναι 161×75,7×8,6 χιλιοστά, ζυγίζει 199 γραμμάρια, διαθέτει 6GB μνήμη RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο και τρέχει Android 9 Pie.

Μέχρι τώρα γνωρίζουμε ότι το X2 Pro θα είναι το πρώτο smartphone σε αυτό το εύρος τιμής το οποίο θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 855+, θα έχει οθόνη με 90Hz ρυθμό ανανέωσης, θα υποστηρίζει 50W SuperVOOC Flash Charge που είναι η πιο γρήγορη φόρτιση στην Ευρώπη, θα έχει τετραπλή πίσω κάμερα 64MP με υποστήριξη 20x υβριδικού ζουμ, και Dual Stereo Speakers με Dolby Atmos και πιστοποίηση Hi-Res Audio.

Επιπλέον, ο Διευθυντής Marketing της Realme, Xu Qi Chase, δημοσίευσε στο Weibo ένα press render του X2 Pro. Ο ίδιος αναφέρει ότι στην εικόνα βλέπουμε το smartphone σε μία έντονη σκούρα μπλε απόχρωση η οποία θα ονομάζεται “Poseidon”. Κατά τα άλλα, η εικόνα επιβεβαιώνει όσα γνωρίζαμε για την πλάτη του flagship killer. Το module των καμερών θα είναι τοποθετημένο στο κέντρο, και ακριβώς δίπλα θα υπάρχει ένα διπλό LED flash.

Υπομονή λίγες ημέρες ακόμη μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του Realme X2 Pro στις 15 Οκτωβρίου. Μείνετε συντονισμένοι στο TechBlog για να μάθετε πρώτοι τα πάντα για το smartphone.

Πηγή

Σχόλια

    • @ Kostas: Προφανώς και ειρωνεύεσαι τα μόλις 64 Gb εσωτερικής μνήμης. Πραγματικά, για ένα σημερινό smartphone είναι λίγα. Εάν όμως υπάρχει δυνατότητα επέκτασης μνήμης micro SD, τότε δεν υπάρχει κανένα απολύτως προβλήμα. Βρίσκει κανείς σήμερα micro SD μεγάλης χωρητικότητας, υψηλής ταχύτητας και σε εκπληκτικές τιμές.

      • Φυσικά και είναι ειρωνεία, πας να βγαλεις ένα τέτοιο κινητό με 64GB είναι απλά τραγικό αν και με τα specs που θα έχει δεν πιστευω να μείνουν στα 64GB, αν είναι δικαρτο και παίρνει και SD καλος, αλλα αν ειναι να χάσω μια κάρτα για τον SD δεν αξιζει.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.