Samsung Galaxy A10e: Πήρε πιστοποίηση FCC αναμένεται να έχει 3.000mAh μπαταρία και Helio P22

Μετά τις πιστοποιήσεις Wi-Fi Alliance και Bluetooth SIG, η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC) των Η.Π.Α. πιστοποίησε το Samsung Galaxy A10e. Το τηλέφωνο έχει τον αριθμό μοντέλου SM-A102U και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το πιο οικονομικό smartphone της σειράς Samsung Galaxy A.

Αν και η FCC πιστοποίηση μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι το Samsung Galaxy A10e θα κυκλοφορήσει σύντομα, δεν έχουμε δει ακόμη τα χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές της συσκευής. Αναμένουμε η συσκευή να είναι μία πιο μικρή έκδοση με χαμηλότερα χαρακτηριστικά και τιμή σε σύγκριση με το Samsung Galaxy A10.

Το Samsung Galaxy A10 διαθέτει IPS LCD Infinity-V 6,2 ιντσών οθόνη με ανάλυση 720×1.520 και αναλογία εικόνας 19: 9. Επίσης, έχει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 7884 χρονισμένο στα 1.6 GHz και με την Mali-G71 MP2 GPU.

Με βάση τα παραπάνω, το Samsung Galaxy A10e αναμένουμε να έχει τον οκταπύρηνο MediaTek Helio P22 με χαμηλότερη σε προδιαγραφές οθόνη και μικρότερη κατά τουλάχιστον 400mAh μπαταρία, δηλαδή το πολύ 3.000mAh.

Μιας που το Samsung Galaxy A10e πέρασε από πιστοποίηση FCC και Bluetooth SIG, αναμένουμε ότι θα ανακοινωθεί σύντομα.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.