Samsung Galaxy A90: Νέα renders θηκών αναιρούν όσα γνωρίζαμε για τον σχεδιασμό της συσκευής

Την εμφάνιση τους έκαναν μερικά renders του Samsung Galaxy A90, τα οποία ενδεχομένως αποκαλύπτουν τον τελικό σχεδιασμό της συσκευής, αλλά σίγουρα ανερούν όσα ξέραμε μέχρι τώρα.

Αρχικά, προηγούμενες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy A90 να έχει slider με περιστρεφόμενη κάμερα, όπως το Galaxy A80. Ωστόσο τα renders τις αναιρούν και δείχνουν ότι το smartphone θα είναι εξοπλισμένο με τρεις πίσω κάμερες σε κάθετη διάταξη στο κέντρο της συσκευής.

Προς το παρόν δεν έχουν επιβεβαιωθεί λεπτομέρειες για τις κάμερες του Samsung Galaxy A90, αλλά σύμφωνα με φήμες το module θα φιλοξενεί την κύρια στα 48MP, 12MP ή 8MP δεύτερη κάμερα, και η τρίτη θα είναι στα 5MP.

Στην μπροστινή πλευρά οι φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy A90 να έχει Infinity-U οθόνη, κάτι που τα renders αναιρούν. Αν και υπάρχει πιθανότητα η Samsung να διαλέξει να εξοπλίσει τη συσκευή με punch hole.

Τον Μάιο είχαμε δει ένα leak το οποίο ήθελε το Samsung Galaxy A90 να έχει pop-up selfie κάμερα στην αριστερή πλευρά. Επιπλέον, στα τωρινά renders μπορούμε να δούμε μία σκιά στην πάνω πλευρά κεντρικά της οθόνης. Αυτό κατά πάσα πιθανότητα είναι η εγκοπή του pop-up μηχανισμού της selfie κάμερας.

Ακόμη, τα renders αποκαλύπτουν ότι το Samsung Galaxy A90 θα έχει in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Κατά τα άλλα προηγούμενο leak θέλει την Samsung να κυκλοφορεί και 5G έκδοση της συσκευής, η οποία θα είναι εξοπλισμένη με τον Snapdragon 855, 6GB μνήμη RAM, και θα τρέχει One UI βασισμένο στο Android 9 Pie.

Πηγή

Σχόλια

  • Αν είναι έτσι μάλιστα...τώρα μιλάμε σωστά. & με Snapdragon 855 θα είναι υπερτούμπανο. Πιο δυνατό (έστω & στις λεπτομέρειες) & απ' το S10.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.