Samsung Wave 3 με λειτουργικό Bada 2.0, Αέρας ανανέωσης

Η Samsung ως γνωστόν αναπτύσσει από τα τέλη του 2009 το δικό της λειτουργικό σύστημα το οποίο ονομάζει Bada (Ωκεανός). Τα καλά μοντέλα smartphones με Bada τα προσέχει πάντα και τα εξοπλίζει με ποιοτικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Σήμερα παρουσίασε το νέο Samsung Wave 3 που θα φοράει την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτπυργικού συστήματος Bada 2.0.

Το Samsung Wave 3 έρχεται με οθόνη τεχνολογίας Super AMOLED 4 ιντσών ανάλυσης 800×480 pixels, μονοπύρηνο επεξεργαστή 1.4GHz και την τελευταία έκδοση του UI (user interface) TouchWiz. Ενσωματώνει κάμερα 5 Megapixel με LED flash και ικανότητα λήψης βίντεο 1280×720 pixels στα 30fps (frames per second), δεύτερη μπροστινή κάμερα VGA για βίντεοκλήσεις, μνήμη 3GB και υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD (έως και 32GB).

Το σασί του Samsung Wave 3 ακολουθεί τη σχεδιαστική γραμμή των προκατόχων του με βουρτισμένο αλουμίνιο και το συνολικό βάρος της συσκευής αγγίζει τα 122 γρ. Φυσικά και διαθέτει όλα τα γνωστά τεχνικά χαρακτηριστικά όπως Wi-Fi, Bluetooth 3.0, micro USB ενώ η μπαταρία του είναι 1500 mAh.

Παράλληλα η Samsung ανακοίνωσε και δύο πιο οικονομικά μοντέλα Bada smartphones, τα Samsung Wave M με οθόνη 3.65 ιντσών LCD και Samsung Wave Y με οθόνη 3.2 ιντσών LCD.

Ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 1 Δεκεμβρίου 2011 9:14

Σχόλια

  • Πολύ όμορφο με στυλ και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής από βουρτσισμένο αλουμίνιο.

    Για αυτούς που δεν τους ενδιαφέρουν μισό εκατομμύριο εφαρμογές..

  • Το επομενο μου κινητο μετα το wave 1!!μεγαλη οθονη που του ελειπε κ μακαρι να αναβαθμιστει με το bada 2.0 κ ο flash player!!!

  • Δεν ξερω αν τα προσεχει οσον αφορα τα τεχνικα χαρακτηριστικά αλλα σιγουρα τα προσεχει οσον αφορα την ποιοτητα κατασκευης... Οσο βλεπω αυτο το αλουμινιο απο πισω ζηλευω γιατι στην ναυαρχίδα της εχει πλαστικο !!

  • οσο τα wave παραμενουν τοσο ποιοτικα και to bada τοσο απλο και λειτουργικο εγω δεν το παραταω για android.οσο για την ποιοτητα κατασκευης κλασεις ανωτερο απο το galaxy 2

  • Εγώ είμαι κάτοχος του Wave I, και μπορώ να πω ότι είναι το πιο ποιοτικό κινητό που έχει πέσει ποτέ στα χέρια μου. Το μοναδικό fail της συσκευής είναι η έλλειψη flash και η διαχείριση μνήμης που θεωρώ ότι έχουν λυθεί στην έκδοση 2.0. Οπότε θα χτύπαγα άνετα το wave 3 δεδομένου ότι έχει την ίδια απίστευτη οθόνη σε 4 inches.

  • Παιδιά για το Bada σαν λειτουργικό τι έχετε να πείτε (με λίγα απλά λόγια)!

    1. Είναι αξιόπιστο?
    2. Χρησιμοποιεί σωστά τους πόρους του hardware?
    3. Κάνει καλή διαχείριση ενέργειας? (battery life)
    4. Από εφαρμογές άφησε να εννοηθεί ο φίλος πιο πάνω ότι δεν έχει πολλές. Για έναν χρήστη που δεν θέλει και πολλές σχέσεις με εφαρμογές και παιχνίδια εκτός τα πολύ βασικά. social,maps,youtube κτλ θα κάνει δουλειά?

    Ευχαριστώ

    Γιάννης

  • Δε μπορούν εκεί στη Samsung να φτιάξουν ένα κινητό της high end σειράς Galaxy με ποιότητα κατασκευής και υλικών Wave;

    Αν το κινητό της φωτογραφίας, με τα ίδια χαρακτηριστικά (δεν είναι απαραίτητο να είναι διπύρηνο), είχε λειτουργικό android και μνήμη πάνω από 512MB... θα το χτυπούσα με 1000!!! :-)

  • Αντί να το ομορφύνουν ακόμα περισσότερο, σχεδιαστικά πήγε λίγο πίσω πιστέυω.
    Μου φαίνεται ότι το νίκελ διαμαντάκι στο εμπρόσθιο μέρος του 1ου + την κάμερα και το φλάς στο ίδιο σχήμα, δεν έπρεπε να τα εγκαταλείψουν, ήταν σαν σήμα κατατεθέν του και του πρόσθεταν το κάτι παραπάνω σε στίλ!

  • σαν χρηστης του wave 1 για περιπου ενα χρονο κ κατι εμεινα πολυ ευχαριστημενος για την απλοτητα του bada!
    κ αυτο το καταλαβα ακομη περισσοτερο εδω κ 3 εβδομαδες που αγορασα κινητο android και μου εχει κανει την ζωη δυσκολη!πιθανον με την αναβαθμιση του σε 2.0 θα φαει συρταρι το android!!!:D
    μοναδικο μειονεκτηματα ο flash player!
    με το bada ξεχνας κολληματα κ επανεκινησεις κ φυσικα τα πλαστικα!!!:D:D
    κ με 4αρα οθονη πλεον....αερας!!τιμη υποθετω στα 400 με 500

  • Πολυ ωραιο φαινεται.θα ηθελα να δοκιμασω bada.γιατι δεν μου εχει δωθει η ευκαιρια

  • μολις παραγγειλα το 2 γιατι πιστευω τα 200-300 ευρω παραπανω για μια 4αρα και ενα 1.4 ghz δεν αξιζουν....αλλα δεν λεω το 3 ειναι τιο πιο απιθανο τηλεφωνο που εχω δει...ειμαι κατοχος του 1...

  • To 1ο παραμένει το καλύτερο της σειράς...Το 2ο απλά μεγαλύτερη οθόνη υποδεέστερης τεχνολογίας και τώρα αν εξαιρέσεις τον επεξεργαστή έβαλαν 4άρα οθόνη λες και όλοι θέλουμε κτήνη...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.