Surface Duo: Ήδη πωλείται με μειωμένη τιμή

Surface Duo, Surface Duo: Ήδη πωλείται με μειωμένη τιμή

Παρά την κυκλοφορία του μόλις τον προηγούμενο μήνα, το Surface Duo πωλείται σε σημαντικά μειωμένη τιμή σε σχέση με την αρχική του. Φαίνεται πως το ταξίδι του πρώτο Android smartphone της Microsoft δεν είναι τόσο ιδανικό, καθώς βλέπουμε ήδη να παίρνει την πρώτη έκπτωση του.

Συγκεκριμένα, το Surface Duo των 128GB πωλείται πλέον στη τιμή των 1.199,99 δολαρίων, ενώ το μοντέλο των 256GB πωλείται στα 1.299,99 δολάρια. Αυτό σημαίνει πως και τα δύο μοντέλα πωλούνται μείον 200 δολάρια από τις αρχικές τους τιμές. Μία τόσο σημαντικά μειωμένη τιμή σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα είναι ανησυχητική, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για προϊόντα της σειράς Surface που γενικά κρατάνε τις υψηλές τους τιμές.

Αν σας φαίνεται περίεργο, το Surface Duo έχει ήδη αρκετά προβλήματα που έχουν αναφερθεί. Το πρώτο ήταν το σπάσιμο του πλαστικού frame στη θύρα USB-C, μετά ήρθαν τα προβλήματα του hinge, ενώ τελευταία είδαμε και συσκευές με ανασηκωμένο γυαλί. Δε γνωρίζουμε πόσο θα διαρκέσει αυτή η μείωση, πάντως γεννούνται ερωτήματα σχετικά με το πόσο θα κοστίζει όταν και αν έρθει στην Ευρώπη.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Alphabet Google Microsoft

Η Google θέλει να εξαγοράσει την HubSpot -αξίας 30 δισ. $- για να ανταγωνιστεί τη Microsoft στην αγορά εφαρμογών cloud

Η Alphabet, η μητρική εταιρεία της Google, φέρεται να σημειώνει πρόοδο στην προσπάθειά της να εξαγοράσει την εταιρεία λογισμικού μάρκετινγκ HubSpot αξίας 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Gear Microsoft Samsung

Samsung Galaxy Book4 Edge: Φέρνει λειτουργίες Copilot+ και Galaxy AI με το Snapdragon X Elite

Η Microsoft ανακοίνωσε μια νέα κατηγορία προσωπικών υπολογιστών με την ονομασία «Copilot+ PCs», τα οποία εστιάζουν στην τεχνητή νοημοσύνη ικανά για 40+ TOPS.

Gear featured Microsoft Windows

Η Microsoft ανακοίνωσε τους υπολογιστές Copilot Plus με ενσωματωμένο hardware τεχνητής νοημοσύνης

Η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία νέων υπολογιστών με Windows που έχουν ενσωματωμένο hardware τεχνητής νοημοσύνης, που ονομάζονται υπολογιστές Copilot+.

Software Microsoft Windows

Microsoft: Μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε passkeys για να μπείτε στο λογαριασμό σας

H Μicrosoft κυκλοφόρησε την υποστήριξη passkeys στους χρήστες για λογαριασμούς Microsoft, σχεδόν δύο χρόνια μετά την Apple και την Google.