Surface Laptop: Επίσημα με οθόνη 13.5″, Windows 10 S & τιμή 999 δολ.

Surface Laptop official, Surface Laptop: Επίσημα με οθόνη 13.5″, Windows 10 S & τιμή 999 δολ.

Η Microsoft ανακοίνωσε μια νέα συσκευή υπό το Surface brand στο προγραμματισμένο event που πραγματοποίησε σήμερα στη Ν. Υόρκη. Είναι το Surface Laptop, το οποίο είναι ένα laptop 13.5 ιντσών σχεδιασμένο να δουλεύει με το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, Windows 10 S.

Ο Panos Panay, επικεφαλής του τμήματος συσκευών της Microsoft, κατά την επίσημη παρουσίαση τόνισε πως η συγκεκριμένη συσκευή έχει ως στόχο τους μαθητές που ετοιμάζονται να τελειώσουν το σχολείο: “We talk to a lot of them… they’re asking for a laptop, they’re asking for a Surface laptop. So we built a laptop, and it’s beautiful”.

Το Surface Laptop διαθέτει οθόνη αφής 13.5 ιντσών 1080p PixelSense με υποστήριξη για stylus και 3:2 aspect ratio. Το backlit keyboard είναι καλυμμένο με “Alcantara”, ένα υλικό που θυμίζει σουέντ. Θα διατεθεί σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα: Platinum, Burgundy, Cobalt Blue and Graphite Gold. Το συνολικό βάρος του είναι 1.25 κιλά, στο πιο λεπτό σημείο του έχει πάχος 9.9 χλστ. και 14.5 χλτ. στο πιο παχύ.

Ο Panay ανέφερε ότι το νέο laptop της Microsoft είναι 50% πιο γρήγορο από το MacBook Air και πιο ελαφρύ. Η μπαταρία του υπόσχεται να αντέξει 14.5 ώρες παρακολούθησης Netflix.

Το Surface Laptop τρέχει Windows 10 S, το νέο OS της Microsoft, που έχει στόχο την εκπαίδευση. H Microsoft έβαλε 1 full size θύρα USB, mini DisplayPort και υποδοχή για SD, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει USB-C.

Οι επιλογές σε επεξεργαστές είναι Intel Core i5 (7200U) ή i7 και έως 1TB SSD. Η τιμή ξεκινά από 999 δολάρια για την έκδοση με Core i5, 4GB of RAM και 128GB SSD. Οι παραγγελίες είναι διαθέσιμες από σήμερα και οι αποστολές ξεκινούν από 15 Ιουνίου.

Surface Laptop official, Surface Laptop: Επίσημα με οθόνη 13.5″, Windows 10 S & τιμή 999 δολ.

Surface Laptop official, Surface Laptop: Επίσημα με οθόνη 13.5″, Windows 10 S & τιμή 999 δολ.

Surface Laptop official, Surface Laptop: Επίσημα με οθόνη 13.5″, Windows 10 S & τιμή 999 δολ.

Surface Laptop official, Surface Laptop: Επίσημα με οθόνη 13.5″, Windows 10 S & τιμή 999 δολ.

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Apple !!!
Με πλήρη αντιγραφή ακόμα κ των αρνητικών της !!! Τουλάχιστον οι άλλη άφησαν μια Type c .. Τα 4 GB ασχολίαστα..
Αν πίσω εκει που έχει το brand της Microsoft ήταν το μήλο (Αλήθεια ειναι άραγε φωτιζόμενο ;;) θα είχαμε είδη καμία 10αρια σχόλια για κοροϊδία πρόβατα κτλ …
Στα του laptop τωρα.
1) Μπαταρία με αρκετά καλη αυτονομία αν ισχύουν τα στοιχεία που μας δίνουν
2) έρχεται με προεγκατεστημένα τα windows 10 s
3) Αν κ οπως προείπα πλήρης αντιγραφή έχει ωραίο Ντιζάιν ..κ ωραία χρώματα !

One

Πολύ καλή τιμή!

One

Άκυρο, τώρα που είδα τι είναι τα Windows 10 S.

techgeek

@One Σου δίνει δωρεάν αναβάθμιση στα win 10 Pro τον πρώτο χρόνο, μετά είναι μόλις 49$.

Max91

Για μαθητες λεει και οι τιμη ξεκιναει απο 999… εννοει για τα πλουσιοπαιδα μαλλον επειδη δεν εχουν ολοι οι “απλοι” μαθητες την δυνατοτητα να αγορασουν ταχα μου εργαλειο εκμαθησης με 1000 ευρω. Ημαρτον

ΣΩΚΡΑΤΗΣ

@Max91 αυτή είναι η Surface σειρά.Εχει βγεί ανακοίνωση για λαπτοπ-νοτεμπουκ σε τιμες απο 189$

Σταύρος Χρι

Πολυ καλο.. Πολυ πιο εντιμη επιλογή απο κάποιο λαπτοπ την Apple !

ZURA

Αν θα το επερνα, θα το έβαζα full windows παρά να τρέχει μόνο τις εφαρμογες του Windows Store. Τσιμπημενη η τιμή…

ironmanmark 42

Διορθώστε το άρθρο, το surface laptop δεν απευθύνεται σε μαθητές. Είναι ενα παρα πολυ δυνατο λαπτοπ. Και τα window s που φοράει αναβαθμίζονται δωρεάν σε κανονικά μέσα σε ενα χρόνο.

https://mspoweruser.com/heres-full-surface-laptop-specsheet/

One

@techgeek δεν το πρόσεξα αυτό Thanks!

james

Την αντιγραφή που την είδε ο άλλος; Στο ότι έχει την οθόνη πάνω και το πληκτρολόγιο κάτω;

dark_master

@Chris_BMW φίλε αν βλέπεις αντιγραφή τότε απλά δεν ξέρεις τι βλέπεις!!! Έσπευσες μάλιστα μην προλάβει άλλος να γράψει κάτι που δεν στέκει και είσαι πρώτος – πρώτος και διασκεδάζεις τον κόσμο !!
Το μόνο που μοιάζει είναι η τιμολογιακή λογική που ΕΜΕΝΑ μου φαίνεται ακριβή ειδικά αν ο στόχος είναι η google… και για της ίντσες,προσωπικά θα χρειαζόμουν κι άλλο pc άρα το κόστος εκτοξεύεται!
Στα συν οι χρωματικές επιλογές που ελπίζω να έρθουν όλες στην Ελλάδα !
Μην μπερδεύεστε με τη ζωή στην Ελλάδα 1 χιλαρικάκι στις ΗΠΑ είναι φυσιολογικό ποσό για laptop…που και εδώ είναι άμα το πάρεις με την προοπτική να σου “Κρατήσει”!

Chris_BMW

@james
@dark_master
Ένταξη δεν ειναι αντιγραφή οτι πείτε εσείς …
Το καλύτερο απο ολα ειναι οτι αν δεν ειναι Apple σχόλια του τύπου “το χιλιαρικακι γι’αυτους δεν ειναι τίποτα ” Δίνουν κ περνούν ..κ ας έχει 4(!) RAM αυτά απο εμένα .Παω τωρα οφθαλμίατρο να κοιτάξω τα μάτια μου γιατι μάλλον δεν βλέπω καλα …

ΝΙΚΟΣ

Ένα ακριβό ,όμορφο laptop για το hype και μόνο που σταθερά απολαμβάνει η Msft με την σειρά surface εδώ και 2-3 χρόνια , προσπερνώντας σε ουσιαστικό και επικοινωνιακό επίπεδο την Apple.
Κατά τα άλλα , προσπερνώ αδιάφορα. Έτσι κ αλλιώς η Msft βγάζει μηχανάκια για να παραδειγματίσει τους Oems της και να τους βοηθήσει να φτιάξουν παρεμφερείς συσκευές πιο φτηνά αλλά και πιο καλά σε κάποιες περιπτώσεις.
Όσο τα περί αντιγραφής: . Άλλα λειτουργικά, άλλη προοπτική -κύκλοι αναβαθμίσεων , σχεδιαστικές λεπτομέρειες , touch οθόνη , πενάκι .Για την θύρα , έχεις δίκιο @Chris_BMW.
Για τα 10s είναι μια κλειδωμένη στο store έκδοση για το εκπαιδευτικό -μαθητικό περιβάλλον.
Εκεί έχει δυνατότητες ,μαζί με τα apps και τις υπηρεσίες που προσφέρει ο Nadella, να ανακτήσει έδαφος στα σχολεία. Για την αποδοχή του στον υπόλοιπο κόσμο ,είμαι βέβαιος πως θα είναι ελάχιστη. όσοι, & αν τα πάρουν φυσικά , pro από day 1.Συμφέρει από ότι διαβάζω.
Αλλά και να μην κυκλοφορήσουν αυτά εκτός σχολείου,ακόμη καλύτερα.
Υ.Γ Αν η MSFT θέλει ο κόσμος να χρησιμοποιεί περισσότερο τον edge και το Bing, ας τα κάνει καλύτερα και θα έρθει ο κόσμος μόνος του. Μαλακισμένοι περιορισμοί στον κόσμο του desktop ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.