Vivo NEX 3: Θα έχει 100% αναλογία οθόνης προς σώμα και πλήρη πίσω οθόνη;

Κατά καιρούς η Vivo παρουσιάζει μερικά concept προϊόντα τα οποία αντικατοπτρίζουν το πως φαντάζεται η εταιρεία τα μελλοντικά high-end smartphones. Αρκετά εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι κάποια από αυτά τα concept τα έχει διαθέσει στην αγορά ως τελικά προϊόντα.

Ο γνωστός leakster, Ice Universe, δημοσίευσε μία φωτογραφία η οποία ισχυρίζεται πως απεικονίζει το εξωτερικό γυαλί που καλύπτει το Vivo Nex 3. Το εξωτερικό γυάλινο πάνελ φαίνεται ότι έχει ιδιαίτερα καμπύλες άκρες οι οποίες έχουν γωνία σχεδόν 90 μοιρών.

Ο Ice Universe ισχυρίζεται ότι το Vivo Nex 3 δεν θα έχει hole ή notch. Σύμφωνα με τον ίδιο, χάρη στις καμπύλες της οθόνης το smartphone πετυχαίνει 100% αναλογία οθόνης προς σώμα. Αυτό σημαίνει ότι θεωρητικά η συσκευή δεν πρέπει να έχει κανένα ορατό bezel, τουλάχιστον στη μπροστινή όψη.

Σύμφωνα με όσα λέει ο Ice Universe, το τηλέφωνο είναι all-screen, κι αν όσα αναφέρει ισχύουν και για την πίσω μεριά της συσκευής, τότε η εταιρεία θα ακολουθήσει την ίδια τακτική με το Vivo Nex Dual Display Edition. Απλώς, αυτή τη φορά θα εφοδιάσει το smartphone με μία δεύτερη πλήρη πίσω οθόνη.

Βέβαια, ένα τέτοιο concept απαιτεί πολύ δουλειά και είναι δύσκολο στην υλοποίηση. Κι αυτό διότι μία πλήρη πίσω οθόνη απαγορεύει τη χρήση module καμερών, LED flash και συμβατικού αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Οι μόνες άμεσα εφαρμόσιμες λύσεις είναι η χρήση pop-up καμερών ή under-display, και σίγουρα under-display fingerprint scanner. Όμως, και πάλι δεν βλέπουμε μία βιώσιμη λύση για το ακουστικό της συσκευής.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό πότε η εταιρεία θα παρουσιάσει το Vivo Nex 3, αλλά ίσως τελικά έχει ένα από τα πιο παράξενα και μοναδικά design που έχουμε δει τους τελευταίους μήνες.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 2 Σεπτεμβρίου 2019 14:43

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.