Οι Anonymous ξεκίνησαν να διαρρέουν επίσημα έγγραφα Ελληνικών φορέων

Anonymous διαρροές, Οι Anonymous ξεκίνησαν να διαρρέουν επίσημα έγγραφα Ελληνικών φορέων

Διαρροές εγγράφων ξεκίνησαν οι Anonymous Greece με πρώτα θύματά τους το υπουργείο Εσωτερικών και την Τράπεζα της Ελλάδος.

Anonymous διαρροές, Οι Anonymous ξεκίνησαν να διαρρέουν επίσημα έγγραφα Ελληνικών φορέων

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 23 Σεπτεμβρίου, όταν οι Anonymous Greece έριξαν τη σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και λίγο αργότερα της Τράπεζας της Ελλάδος και στέλνοντας μήνυμα προς την Ελληνική κυβέρνηση.

Μία ημέρα αργότερα, στις 24 Σεπτεμβρίου απευθύνθηκαν ξανά στην ελληνική κυβέρνηση αναφέροντας από τη σελίδα τους στο Facebook: “Προς “Κυβέρνηση της Ελλάδος. Ελπίζουμε, ένα μικρό δείγμα να το πήρατε. Τα χειρότερα για εσάς έρχονται! Ο λαός δεν σας φοβάται!”.

Χτες, Δευτέρα, συνέχισαν τη δράση τους σχολιάζοντας την επίθεση στην Τράπεζα της Ελλάδος και προειδοποιώντας τον ΕΟΠΥΥ και την Τράπεζα Πειραιώς: “ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Πρός: ΕΟΠΥΥ, Τράπεζα Πειραιώς. 2 Βάσεις δεδομένων είναι στα χέρια μας. Μία λάθος κίνηση και όλα θα δημοσιευθούν και θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σας”.

Anonymous διαρροές, Οι Anonymous ξεκίνησαν να διαρρέουν επίσημα έγγραφα Ελληνικών φορέων

Επίσης ανέφεραν: “Αρχεία (10 GB) από κυβερνητικούς servers θα γίνουν διαρροή αύριο. Θα ανεβάσουμε links για το κατέβασμα τους. Έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να τα κατεβάσει”.

Σήμερα ξεκίνησαν τη διαρροή δίνοντας σύνδεσμο από τη σελίδα τους στο Facebook. Ταυτόχρονα αναφέρουν ότι λόγω του μεγάλου μεγέθους των αρχείων οι διαρροές θα ανεβαίνουν καθημερινά.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
devnull

26/09/2017 – Ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδος

Οι ισχυρισμοί περί υποκλοπής και διαρροής βάσεων δεδομένων της Τράπεζας της Ελλάδος είναι παντελώς ανυπόστατοι. Οι φερόμενες ως αποκαλύψεις 1217 αρχείων, που εμπεριέχουν διοικητικές αποφάσεις, παρουσιάσεις από συνέδρια και άλλα δεδομένα, δεν είναι τίποτα άλλο παρά στοιχεία που είναι ανακοινώσιμα και διαθέσιμα στο κοινό μέσα από το δικτυακό τόπο της Τράπεζας της Ελλάδος.

https://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Bank/News/PressReleases/DispItem.aspx?Item_ID=5829&List_ID=1af869f3-57fb-4de6-b9ae-bdfd83c66c95&Filter_by=DT

Κάντε και έναν έλεγχο πριν ανεβάσετε οτι γράφει ο καθένας

NikosAr

Θα μάθουμε κάτι που δεν γνωρίζουμε ; Θα έχει κάποια θετική αξία όλα αυτό …. στην Ελλάδα δεν λειτουργούν τα πράγματα όπως αλλού …. είδωμεν

Αλέξανδρος

@devnull που ξέρεις μπορεί να ανεβάσουν και κάτι που δείχνει σοβαρή διαπλοκή και τότε αναγκαστικά να μη μπορούν απλά να το συγκαλύψουν. Ίδωμεν.

Άπαιχτος

Σωστός ο Αλέξανδρος! Που το ξέρεις εσύ; Είσαι πρακτοράκι του συστήματος;

Nikopoup

Δεν το ξέρει.. Όσο όμως δεν ανεβάζουν δεν το ξέρει κανένας

bezilys

Στα @χιδια μου για τι τράπεζες ας τις ληστεψουν ας κάνουν ότι θέλουν αυτοί άλλωστε μας κλέβουν καθημερινώς…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Hackers

Οι ΗΠΑ κλείνουν το Raidforums, ένα από τα πιο γνωστά hacking site

Ο 21χρονος admin Diogo Santos Coelho συλλαμβάνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και κατηγορείται για 6 εγκληματικές ενέργειες. Στο Raidforums διάφοροι χάκερς αντάλλαζαν σημαντικές κλεμμένες πληροφορίες.

Internet Facebook Apple Hackers

Apple και Facebook εξαπατήθηκαν και έδωσαν προσωπικά δεδομένα σε hackers

Στα μέσα του 2021 το Facebook και η Apple έδωσαν προσωπικά δεδομένα χρηστών τους σε hackers που παρουσιάστηκαν ως Αστυνομικές Αρχές.

Internet Microsoft Hackers

Hackers χτυπούν την Microsoft και διαρρέουν 37GB δεδομένων

Μία ομάδα hackers χτύπησε την Microsoft και διέρρευσε 37 GB από τον πηγαίο κώδικα από την μηχανή αναζήτησης Bing και από την Cortana.

Software Samsung Galaxy Hackers

Samsung: Hackers έκλεψαν τον πηγαίο κώδικα των Galaxy smartphones

Η Samsung επιβεβαίωσε επισήμως ότι η ομάδα hackers που επιτέθηκαν στην NVIDIA κατάφεραν να κλέψουν κώδικα των Galaxy Smartphones.