Οι Anonymous ξεκίνησαν να διαρρέουν επίσημα έγγραφα Ελληνικών φορέων

6

anonymous-570

Διαρροές εγγράφων ξεκίνησαν οι Anonymous Greece με πρώτα θύματά τους το υπουργείο Εσωτερικών και την Τράπεζα της Ελλάδος.

anonymous greece

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 23 Σεπτεμβρίου, όταν οι Anonymous Greece έριξαν τη σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και λίγο αργότερα της Τράπεζας της Ελλάδος και στέλνοντας μήνυμα προς την Ελληνική κυβέρνηση.

Μία ημέρα αργότερα, στις 24 Σεπτεμβρίου απευθύνθηκαν ξανά στην ελληνική κυβέρνηση αναφέροντας από τη σελίδα τους στο Facebook: “Προς “Κυβέρνηση της Ελλάδος. Ελπίζουμε, ένα μικρό δείγμα να το πήρατε. Τα χειρότερα για εσάς έρχονται! Ο λαός δεν σας φοβάται!”.

Χτες, Δευτέρα, συνέχισαν τη δράση τους σχολιάζοντας την επίθεση στην Τράπεζα της Ελλάδος και προειδοποιώντας τον ΕΟΠΥΥ και την Τράπεζα Πειραιώς: “ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Πρός: ΕΟΠΥΥ, Τράπεζα Πειραιώς. 2 Βάσεις δεδομένων είναι στα χέρια μας. Μία λάθος κίνηση και όλα θα δημοσιευθούν και θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σας”.

anonymous-greece

Επίσης ανέφεραν: “Αρχεία (10 GB) από κυβερνητικούς servers θα γίνουν διαρροή αύριο. Θα ανεβάσουμε links για το κατέβασμα τους. Έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να τα κατεβάσει”.

Σήμερα ξεκίνησαν τη διαρροή δίνοντας σύνδεσμο από τη σελίδα τους στο Facebook. Ταυτόχρονα αναφέρουν ότι λόγω του μεγάλου μεγέθους των αρχείων οι διαρροές θα ανεβαίνουν καθημερινά.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
6 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
devnull

26/09/2017 – Ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδος

Οι ισχυρισμοί περί υποκλοπής και διαρροής βάσεων δεδομένων της Τράπεζας της Ελλάδος είναι παντελώς ανυπόστατοι. Οι φερόμενες ως αποκαλύψεις 1217 αρχείων, που εμπεριέχουν διοικητικές αποφάσεις, παρουσιάσεις από συνέδρια και άλλα δεδομένα, δεν είναι τίποτα άλλο παρά στοιχεία που είναι ανακοινώσιμα και διαθέσιμα στο κοινό μέσα από το δικτυακό τόπο της Τράπεζας της Ελλάδος.

https://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Bank/News/PressReleases/DispItem.aspx?Item_ID=5829&List_ID=1af869f3-57fb-4de6-b9ae-bdfd83c66c95&Filter_by=DT

Κάντε και έναν έλεγχο πριν ανεβάσετε οτι γράφει ο καθένας

NikosAr

Θα μάθουμε κάτι που δεν γνωρίζουμε ; Θα έχει κάποια θετική αξία όλα αυτό …. στην Ελλάδα δεν λειτουργούν τα πράγματα όπως αλλού …. είδωμεν

Αλέξανδρος

@devnull που ξέρεις μπορεί να ανεβάσουν και κάτι που δείχνει σοβαρή διαπλοκή και τότε αναγκαστικά να μη μπορούν απλά να το συγκαλύψουν. Ίδωμεν.

Άπαιχτος

Σωστός ο Αλέξανδρος! Που το ξέρεις εσύ; Είσαι πρακτοράκι του συστήματος;

Nikopoup

Δεν το ξέρει.. Όσο όμως δεν ανεβάζουν δεν το ξέρει κανένας

bezilys

Στα @χιδια μου για τι τράπεζες ας τις ληστεψουν ας κάνουν ότι θέλουν αυτοί άλλωστε μας κλέβουν καθημερινώς…..

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα