Surface Book 2: Επίσημα σε δυο μεγέθη και τιμές 1499 & 2499 δολάρια

Μαζί με το Windows 10 Fall Creators Update, η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα και το νέο της Surface Book 2. Η νέα συσκευή έχει ανανεωμένο σχεδιασμό, εσωτερικά χαρακτηριστικά, συνδεσιμότητα, καλύτερη διάρκεια μπαταρίας και δυο μεγέθη.

Το Surface Book 2 μοιάζει με τον προκάτοχό του, καθώς έχουμε μια αποσπώμενη οθόνη που μετατρέπεται σε tablet. Από άποψη design έχουμε μικρές βελτιώσεις, όπως στο πως λειτουργεί η άρθρωση και το πληκτρολόγιο.

surface book 2 official, Surface Book 2: Επίσημα σε δυο μεγέθη και τιμές 1499 & 2499 δολάρια

Η μεγαλύτερη αλλαγή που έκανε η Microsoft είναι τα δυο μεγέθη, το Surface Book 2 έρχεται στις 13.5 ίντσες και στις 15 ίντσες. Το μικρότερο μοντέλο έχει οθόνη 3000×2000 pixels και το μεγαλύτερο 3240×2160 pixels, και οι δυο είναι αφής και είναι συμβατές με τα νέα Surface Pen και Surface Dial. Το μικρότερο μοντέλο είναι fanless, αλλά όχι το 15ιντσο.

Και στα δυο μοντέλα βρίσκουμε επεξεργαστές 7th generation Intel ‘Kaby Lake’, αλλά και 8th generation Intel ‘Coffee Lake’. Ο Core i5-7300U στο μοντέλο με οθόνη 13.5 ιντσών είναι Kaby Lake, αλλά υπάρχει και ο Core i7-8650U, και στα δυο Surface Book 2. Ο i7 έρχεται μόνο στο 15ιντσο.

surface book 2 official, Surface Book 2: Επίσημα σε δυο μεγέθη και τιμές 1499 & 2499 δολάρια

Όσο για τα γραφικά, το Surface Book 2 13.5 ιντσών, έχει Intel HD Graphics 620 (Kaby Lake), Intel UHD Graphics 620 (Coffee Lake) ή NVIDIA GeForce GTX 1050 (2GB). Το 1 5ιντο παίρνει Intel UHD Graphics 620 ή NVIDIA GeForce GTX 1060 (6GB).

Και στα δυο δίνεται η επιλογή για χωρητικότητα 256GB, 512GB ή 1TB και 8GB ή 16GB 1866MHz LPDDR3.

Από άποψη συνδεσιμότητας, στις νέες συσκευές της η Microsft φέρνει δυο USB-A 3.0, μια USB-C, SD slot, υποδοχή ακουστικών και Surface connector. Δεν υπάρχει υποστήριξη Thunderbolt.

surface book 2 official, Surface Book 2: Επίσημα σε δυο μεγέθη και τιμές 1499 & 2499 δολάρια

Σύμφωνα με τη Microsoft, τα Surface Book 2 έχουν βελτιωμένη διάρκεια μπαταρίας, με 17 ώρες video playback όταν είναι συνδεδεμένο το πληκτρολόγιο και 5 ώρες σε tablet mode.

Οι προ-παραγγελίες για τα Surface Book 2 ξεκινούν 9 Νοεμβρίου και οι αποστολές από 16 Νοεμβρίου. Η τιμή για το μικρο μοντέλο ξεκινά από 1499 δολάρια και το 15ιντο ανεβαίνει στα 2499 δολάρια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

ΜΠΛΙΙΑΧΧΧ. Θα ξεράσω! 1500 $ όταν μπορείς να πάρεις ένα ipad pro με τα ίδια λεφτά και να απολαύσεις την επανεφεύρεση του copy /paste ?
Apple rules, haters gona hate !

alex-22-gk

@ Ανδρέας

Δεν ξέρω αν τρολάρεις, αλλά τι σχέση έχει το Ipad Pro με αυτό; εκτός αν ήθελες να γράψεις Macbook και όχι Ipad

Μιχάλης

Βασικα το ipad pro 12.9 με τα 512 gb και 4 μνήμη ram ειναι πιο ακριβό

Chris_BMW

@ΑΝΔΡΕΑΣ

Dollars my friend… Η τιμή ειναι σε δολάρια …

Απορώ που λες φίλε μου πως ενω εκει στο android ειναι οι περισσότεροι χάκερς μπερδεύουν συνεχεια τις τιμές στο America με τα Ευρωπαϊκά … Με πιάνεις ετσιιιιι

Ειμαι εδω εγώ όμως να τους βοηθήσω οτι με 1500$ που κάνει τούτο εδω DOLLARS 💵 ( Ξανα λέω ) περνεις 2(!) I pad pro 12.9 καθότι σε DOLLARS έχει 799…

Η Ένα I pad pro + Πληκτρολόγιο + ένα I phone 8 ….. =1550$ Dollars 💵 💵💵💵💵💵💵💵💵

ΑΝΔΡΕΑΣ

Τι πράγμα; 😨 Αίσχος! Ντροπή ! Όνειδος! Μόνο τόσο χρεώνει ο κύριος Κούκ το απόλυτο επαγγελματικό μηχανάκι που λέγεται iPad pro! Θα τρελαθώ @Chris_BMW με αυτόν.Άντε να ξεκουμπιστεί ,που σκοτώνει την απόλυτη φορητή συσκευή με το νέο Ios που το εξέλισε χρόνια ,για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία χρήσης ,εκπληκτική αυτονομία και ένα control center από άλλο πλανήτη.
Θλίβομαι..

Άγγελος

Αριστουργήματα αλλά δεν είναι για όλους…

Σταύρος Χρι

Το καλύτερο Λάπτοπ του πλανήτη σε απλησίαστη τιμή !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.