Microsoft Forefront Client Security για την ηλεκτρονική ασφάλεια των επιχειρήσεων

MicrosoftΗ Microsoft Ελλάς παρουσίασε την πρωτοποριακή εφαρμογή Forefront Client Security, η οποία θα αποτελέσει το νέο σημαντικό σύμμαχο των επιχειρήσεων σε θέματα ασφάλειας. Η πρώτη επίσημη παρουσίαση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της Εκπαιδευτικής Ημερίδας “e-Security Forum” που έλαβε χώρα στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη χορηγία της Microsoft Ελλάς και εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο δράσεων για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση, τόσο των αρμόδιων φορέων, όσο και των καταναλωτών, σε θέματα ηλεκτρονικής ασφάλειας.

Το κοινό της εκδήλωσης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί αναλυτικά σχετικά με το Forefront Client Security, το οποίο αποτελεί μέρος της ολοκληρωμένης σειράς επαγγελματικών προϊόντων ασφαλείας Microsoft Forefront και παρέχει προστασία σε λειτουργικά συστήματα client, σε server εφαρμογές, καθώς και στο εταιρικό δίκτυο.

Επιπλέον, όσοι επισκέφθηκαν το περίπτερο της εταιρείας που λειτουργούσε στον εκθεσιακό χώρο είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα της Microsoft, καθώς και τις καινούργιες λύσεις υποδομής που προτείνονται για την ενίσχυση της ασφάλειας των επιχειρήσεων.

Ο Μάνος Λαγουρός, Server Solutions Marketing Manager της Microsoft Ελλάς κατά τη διάρκεια της εισήγησής του, ανέφερε: «Το Microsoft Forefront Client Security αποτελεί τη νέα πρόταση της Microsoft για την προφύλαξη της ηλεκτρονικής ασφάλειας των επιχειρήσεων, και βασίζεται στην τεχνογνωσία της εταιρίας στον τομέα της ασφάλειας δεδομένων και συστημάτων. Στόχος μας είναι να συμβάλουμε δυναμικά και αποτελεσματικά στην προστασία των επιχειρήσεων από κάθε είδους ηλεκτρονική απειλή που μπορεί να δεχτούν, διαφυλάσσοντας την απρόσκοπτη λειτουργία τους»

Το θέμα της ασφάλειας αποτελεί βασική προτεραιότητα για τη Microsoft κατά τη διάρκεια των πέντε τελευταίων χρόνων.. Στο διάστημα αυτό η εταιρία επιβεβαίωσε έμπρακτα τη δέσμευσή της αυτή, μέσα από την ανάπτυξη και διάθεση προϊόντων που ενσωματώνουν χαρακτηριστικά υψηλής ασφάλειας και την παροχή των απαραίτητων εργαλείων και εγχειριδίων, τα οποία βοηθούν τους χρήστες και τους επαγγελματίες της πληροφορικής να ενισχύσουν περαιτέρω την ασφάλεια των ηλεκτρονικών συστημάτων τους. Προκειμένου να επιτευχθούν οι συγκεκριμένοι στόχοι, η Microsoft έχει αναπτύξει σταθερή συνεργασία με κυβερνητικούς και άλλους αρμόδιους φορείς, ώστε να αντιμετωπιστεί από κοινού ένα ευρύ φάσμα προκλήσεων ασφαλείας, από το spam μέχρι την προστασία προσωπικών δεδομένων και την ασφάλεια των παιδιών στο internet.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα ασφάλειας της Microsoft μπορείτε να απευθυνθείτε στο: https://www.microsoft.com/hellas/technet/security_overview.mspx.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Hackers

Οι hackers εκμεταλλεύονται το Game of Thrones για τη διάδοση malware

Την επιτυχία και την υποκλοπή των επεισοδίων του Game of Thrones φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται οι hackers για να διαδώσουν κακόβουλο λογισμικό.

Μικρά νέα 3D

Το λεπτότερο ολόγραμμα του κόσμου είναι γεγονός

Ομάδα ερευνητών του Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μελβούρνης (RMIT) παρουσίασε το λεπτότερο ολόγραμμα που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του 3D όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Internet Facebook

Facebook, Τώρα ξεκινάμε να κερδίζουμε χρήματα από τη mobile χρήση

Μπορεί όλοι να νομίζουμε ότι το Facebook έχει μεγάλο ποσοστό εσόδων από την Mobile χρήση, αλλά σύμφωνα με τα όσα μας λέει το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι. Το Facebook δηλώνει ότι παίρνει το 14% των διαφημιστικών εσόδων του από τον mobile κόσμο, κάτι που για τον Mark Zuckerberg είναι […]

Μικρά νέα Jolla

Jolla, Ένα βήμα πιο κοντά προς το λανσάρισμα του νέου τηλεφώνου

Η ομάδα των πρώην στελεχών της Nokia που έχουν σχηματίσει την ομάδα δημιουργίας Jolla βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά προς την παρουσίαση του πρώτου smartphone, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για λανσάρισμα εντός του επόμενου μήνα, καθώς έχουν ήδη συγκεντρωθεί περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτές και παρόχους.