News Plus: Η υπηρεσία που παραβιάζει κανόνες της Apple

Apple, News Plus: Η υπηρεσία που παραβιάζει κανόνες της Apple

Apple, News Plus: Η υπηρεσία που παραβιάζει κανόνες της Apple

TV Plus, News Plus, Apple Card και Arcade είναι οι υπηρεσίες που παρουσίασε η Apple με ειδικό event στις 25 Μαρτίου. Η Apple όμως για ακόμη μία φορά παραβιάζει τους δικούς της in-app subscriptions κανόνες με την News Plus υπηρεσία. Στους κανόνες η Apple λέει πως οι χρήστες πρέπει να γνωρίζουν ότι μόλις ολοκληρωθεί η free trial έκδοση θα ξεκινήσει αυτόματα η χρέωση για τον επόμενο μήνα ενώ πρέπει να τους δίνεται και η δυνατότητα ακύρωσης της συνδρομής οποιαδήποτε στιγμή.

https://twitter.com/davedelong/status/1110347938981511168?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1110347938981511168&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.gsmarena.com%2Fapple_breaks_its_own_rules_again_for_apple_news-news-36257.php

ο iOS developer, davedelong, έκανε tweet την παράβαση της Apple και υπενθυμίζει στην εταιρεία ότι σύμφωνα με το guideline 3.1.2 η News Plus εφαρμογή πρέπει να απορριφθεί αφού δεν διαθέτει κανένα link που να σε μεταφέρει στην Πολιτική Απορρήτου, στο Support page και δεν έχει καμία πληροφορία για το πως κάποιος μπορεί να ακυρώσει την συνδρομή του.

Άλλοι developers του iOS στο thread του davedelong αναφέρουν ότι εφαρμογές τους που διέθεταν το “Try it Free” κουμπί απορρίφθηκαν αμέσως από την Apple καθώς έπρεπε να “εξασφαλίσουν ότι οι χρήστες δεν θα παραπλανηθούν” όπως η ίδια αναφέρει στους κανόνες.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.