Windows 10 Mobile Anniversary Update: Έρχεται 2 Αυγούστου

H Microsoft μέσα από το blog της ανακοίνωσε ότι το Windows 10 Anniversary Update θα έρθει στις 2 Αυγούστου, στη συνέχεια το post κατέβηκε για να ανέβει ξανά εχθές και να μείνει. Ωστόσο στο blog post γινόταν αναφορά μόνο για τα Windows 10 για PCs.

Η Microsoft δεν αναφέρθηκε καθόλου στο Windows 10 Mobile, αλλά η Dona Sarkar, επικεφαλής του Microsoft Windows Insider program, επιβεβαιώνει ότι στις 2 Αυγούστου θα έρθει και το Windows 10 Mobile Anniversary Update. Η επιβεβαίωση ήρθε μέσω του Twitter ως απάντηση σε σχετική ερώτηση χρήστη.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα μάθουμε μέσα στο επόμενο διάστημα. Πάντως να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη ημερομηνία φαίνεται να είναι αρκετά ενδιαφέρουσα καθώς και η Samsung αναμένεται να κάνει την επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 7 σε Unpacked event στη Ν. Υόρκη.

windows 10 mobile anniversary update, Windows 10 Mobile Anniversary Update: Έρχεται 2 Αυγούστου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Alphabet Google Microsoft

Η Google θέλει να εξαγοράσει την HubSpot -αξίας 30 δισ. $- για να ανταγωνιστεί τη Microsoft στην αγορά εφαρμογών cloud

Η Alphabet, η μητρική εταιρεία της Google, φέρεται να σημειώνει πρόοδο στην προσπάθειά της να εξαγοράσει την εταιρεία λογισμικού μάρκετινγκ HubSpot αξίας 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Gear Microsoft Samsung

Samsung Galaxy Book4 Edge: Φέρνει λειτουργίες Copilot+ και Galaxy AI με το Snapdragon X Elite

Η Microsoft ανακοίνωσε μια νέα κατηγορία προσωπικών υπολογιστών με την ονομασία «Copilot+ PCs», τα οποία εστιάζουν στην τεχνητή νοημοσύνη ικανά για 40+ TOPS.

Gear featured Microsoft Windows

Η Microsoft ανακοίνωσε τους υπολογιστές Copilot Plus με ενσωματωμένο hardware τεχνητής νοημοσύνης

Η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία νέων υπολογιστών με Windows που έχουν ενσωματωμένο hardware τεχνητής νοημοσύνης, που ονομάζονται υπολογιστές Copilot+.

Software Microsoft Windows

Microsoft: Μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε passkeys για να μπείτε στο λογαριασμό σας

H Μicrosoft κυκλοφόρησε την υποστήριξη passkeys στους χρήστες για λογαριασμούς Microsoft, σχεδόν δύο χρόνια μετά την Apple και την Google.