Call of Duty Warzone: Έρχεται και σε mobile, σύμφωνα με αναφορές

, Call of Duty Warzone: Έρχεται και σε mobile, σύμφωνα με αναφορές

Μετά την επιτυχία που γνώρισε το Call of Duty Mobile στις φορητές συσκευές, η Activition φαίνεται να σκέφτεται να μεταφέρει και τον battle-royale τίτλο της, Call of Duty Warzone, στα smartphones και τα tablets. Αν αναλογιστεί κανείς την αντίστοιχη επιτυχία των PUBG Mobile και Fortnite (πριν κατέβει), τότε είναι η επόμενη λογική κίνηση.

Η ιστοσελίδα Charlie Intel βρήκε μία νέα αγγελία αναζήτησης προσωπικού στην ιστοσελίδα της Activition, η οποία αναζητεί παραγωγό για έναν νέο AAA mobile τίτλο FPS, βασισμένο στη σειρά Call of Duty. Επίσης, η αγγελία αφορά τον τίτλο “WZM”, το οποίο μεταφράζεται, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, σε WarZone Mobile. Στα καθήκοντα περιλαμβάνεται και η μεταφορά των βασικών χαρακτηριστικών του Warzone από της κονσόλες και το PC στην καλύτερη δυνατή μορφή τους στις mobile συσκευές.

Το Call of Duty Warzone κυκλοφόρησε στις 10 Μαρτίου για PlayStation 4, Xbox One και PC σα δωρεάν τίτλος στο σύμπαν του Call of Duty και θα επεκταθεί μελλοντικά, για να συνδεθεί με το επερχόμενο Black Ops Cold War. Ο τίτλος ήδη αριθμεί πάνω από 75 εκατομμύρια παίκτες στις πλατφόρμες που κυκλοφορεί, οπότε είναι λογικό η εταιρεία να θέλει να επεκτείνει ακόμα περισσότερο το κοινό της.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Call of Duty PlayStation 5 Warner

Hogwarts Legacy: Πρώτο σε πωλήσεις παιχνίδι στις ΗΠΑ για το 2023

To Ηogwarts Legacy ήταν το βιντεοπαιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ για το 2023 σπάζοντας ένα σερί 15ετίας.

Games Call of Duty Gaming Microsoft

Microsoft: Δέσμευση να φέρει το Call of Duty στις κονσόλες Nintendo

Η Microsoft δήλωσε ότι δεσμεύεται να φέρει το Call of Duty στις κονσόλες της Nintendo, για 10 χρόνια, μετά την εξαγορά της Activision Blizzard.

Games Call of Duty Sony

“To Call of Duty επηρεάζει την προτίμηση της κονσόλας” λέει η Sony

Το γεγονός ότι η Microsoft απέκτησε την Activision Blizzard έχει ταρακουνήσει τους Ιάπωνες καθώς πιστεύουν ότι οι καταναλωτές θα λάβουν υπόψιν τους το CoD όταν θα πάνε να αγοράσουν κονσόλα.

Games Call of Duty

Call of Duty: Η Mobile Season 6 φέρνει αερομαχίες στο Battle Royale

Για πρώτη φορά, οι παίκτες του Call of Duty: Mobile μπορούν να πάρουν τη θέση του πιλότου και να πολεμήσουν στο νέο αεροσκάφος, το Jackal.