Ghost of Tsushima: Κέρδισε το Player’s Voice Award στα The Game Awards 2020

Ghost of Tsushima, Ghost of Tsushima: Κέρδισε το Player’s Voice Award στα The Game Awards 2020

Οι νικητές των βραβείων στα The Game Awards προκύπτουν από έναν συνδυασμό των ψήφων του κοινού και των κριτών. Οι ψήφοι των κριτών μετρούν κατά 90% και του κοινού κατά 10%. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει στο “Player’s Voice Award” του οποίου ο νικητής, που φέτος είναι το Ghost of Tsushima, προκύπτει αποκλειστικά με την ψήφο του κοινού.

Ένα πραγματικό ντέρμπι με ανατροπές

Η απονομή των The Game Awards 2020 θα πραγματοποιηθεί στις 10 Δεκεμβρίου, αλλά η ψηφοφορία για το “Player’s Voice Award” πραγματοποιήθηκε ήδη.

Το Ghost of Tsushima ήρθε αντιμέτωπο με τα Hades, Doom Eternal, και Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Όμως ο πραγματικός του αντίπαλος από την πρώτη στιγμή ήταν το The Last of US Part 2. Στην αρχή το TLoU2 φαινόταν να έχει κερδίσει έδαφος, αλλά στον δεύτερο γύρο το Ghost of Tsushima πέρασε μπροστά με 3% διαφορά, 11% έναντι 14%.

Στον τελικό γύρο, ο οποίος ξεκίνησε στις 6 Δεκεμβρίου, η περιπέτεια δράσης της Naughty Dog πέρασε δυναμικά μπροστά με 43% έναντι 31% για το παιχνίδι της Sucker Punch Productions. Όμως τέσσερις ώρες πριν το τέλος της ψηφοφορίας, το Ghost of Tsushima κλείδωσε τη νίκη του με 47% έναντι 33% για το TLoU2.

Ο host των The Game Awards 2020, Geoff Keighley, αποκάλυψε τον νικητή, λίγο πριν την επίσημη απονομή του βραβείου, η οποία θα λάβει χώρα στην αυριανή εκδήλωση.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games videogames

World of Warcraft, Overwatch και άλλα παιχνίδια της Blizzard θα διακόψουν τη λειτουργία τους στην Κίνα τον Ιανουάριο

Από τις 23 Ιανουαρίου 2023, τα περισσότερα παιχνίδια της Blizzard θα σταματήσουν να λειτουργούν στην Κίνα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Games video games videogames

Τα video games βελτιώνουν τη μνήμη και τον έλεγχο των παρορμήσεων των παιδιών

Πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη μελέτη για τις επιπτώσεις που έχουν τα βιντεοπαιχνίδια στα παιδιά και τα αποτελέσματά της δεν είναι αυτά που περιμέναμε. Από ότι φαίνεται, τα ωφελεί.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.

Games featured games video games

Among Us: Οι devs εξηγούν γιατί καθυστερεί τόσο η ανάπτυξη του

Παρά τις δηλώσεις του προγραμματιστή, η ανάπτυξη του Among Us είναι ιδιαίτερα αργή. Η Innersloth αποκάλυψε γιατί απαιτεί τόσο χρόνο η ανάπτυξη του.