Epson | Preview από την έκθεση Photokina 2008

, Epson | Preview από την έκθεση Photokina 2008Η Epson θα παρουσιάσει όλα τα νέα προϊόντα εκτύπωσης, scanning και προβολής στην έκθεση Photokina 2008. Επαγγελματίες ή ερασιτέχνες φωτογράφοι, λάτρεις της φωτογραφίας, της δημιουργίας λευκωμάτων καθώς και του home cinema θα έχουν την ευκαιρία να δουν ενδιαφέροντα προϊόντα στο περίπτερο της Epson.

Επαγγελματική φωτογραφία
Ο τομέας επαγγελματικής εκτύπωσης και γραφικών τεχνών στο περίπτερο της Epson περιλαμβάνει δύο live στούντιο για εμπορική φωτογραφία και πορτρέτα καθώς και fine art εκτύπωση. Με αυτό τον τρόπο αναδεικνύεται ο ρόλος της τεχνολογίας Epson στους συγκεκριμένους τομείς. Εκτός από τους εκτυπωτές μεγάλου format, η Epson θα παρουσιάσει επίσης τη σειρά εφαρμογών software για φωτογραφικά στούντιο.
Οι επαγγελματίες και οι ημι-επαγγελματίες φωτογράφοι θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τους Multimedia Storage Viewers της Epson, χωρητικότητας μέχρι και 160GB για αποθήκευση εικόνων, καθώς και την οθόνη LCD Photo Fine Premia της Epson.
Στο περίπτερο θα πραγματοποιηθεί επίσης έκθεση φωτογραφίας που αναδεικνύει τη δημιουργικότητα των φωτογραφιών καθώς και την ποιότητα εκτύπωσης από τα βραβευμένα προϊόντα της Epson και τις νέες τεχνολογίες μελανιών της εταιρίας.

Ερασιτεχνική φωτογραφία
Στο περίπτερο της Epson παρουσιάζονται επίσης οι νέοι φωτογραφικοί εκτυπωτές Α4 για ασύρματη εκτύπωση μέσω του υπολογιστή ή κατευθείαν από την κάρτα μνήμης της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής ή του κινητού τηλεφώνου.
Η Epson αφιερώνει επίσης ένα τμήμα του περιπτέρου της στη δημιουργία φωτογραφικών albums και διαθέτει στους ενδιαφερόμενους ποικιλία χαρτιών και εκτυπωτών αλλά και ιδέες για τη δημιουργία μοναδικών φωτογραφικών albums.
Στη Photokina 2008 θα παρουσιαστεί και το νέο scanner Epson Perfection V300 για υψηλής ποιότητας scanning φωτογραφιών και film, με ταυτόχρονη χαμηλή κατανάλωση ισχύος χάρη στην τεχνολογία ReadyScan LED της Epson.

Home Cinema
Τέλος, η Epson θα παρουσιάσει τη νέα σειρά προβολικών συστημάτων για επαγγελματική και οικιακή χρήση, όπως παρακολούθηση ταινιών, υψηλής ποιότητας slide-shows φωτογραφιών ή επαγγελματικές παρουσιάσεις. Η Epson, δημιουργός εταιρεία της τεχνολογίας Three Panel Liquid Crystal Display (3LCD panel), έχει ενσωματώσει αυτή την τεχνολογία σε όλους τους προβολείς για φωτεινές και ζωηρές εικόνες, ζωντανά χρώματα και ρεαλιστική αναπαραγωγή εικόνων.

Photokina 2008
H Photokina θα πραγματοποιηθεί στις 23-28 Σεπτεμβρίου 2008 στην Cologne Messe της Κολωνίας, στην Γερμανία. Στην έκθεση, που πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια, 160.000 επισκέπτες από 140 χώρες συμμετέχουν αναζητώντας τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες στη σύγχρονη αγορά ψηφιακής εικόνας. Οι έμποροι, οι επαγγελματίες χρήστες και οι ιδιώτες καθώς επίσης και οι διαμορφωτές κοινής γνώμης αξιοποιούν αυτή τη μοναδική πλατφόρμα επικοινωνίας για να ανακαλύψουν τα πλέον πρόσφατα προϊόντα και τις τάσεις της αγοράς.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Epson

Epson MOVERIO BT-200, Ένας νέος τρόπος να βλέπεις τον κόσμο

H Epson παρουσίασε τα έξυπνα γυαλιά MOVERIO BT-200 που δημιουργούν την αίσθηση ότι παρακολουθούμε μια οθόνη 320 ιντσών από απόσταση 20 μέτρων. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να βλέπει μόνο την εικόνα που θέλει σε μαύρο φόντο, π.χ. μια ταινία ακόμα και 3D ενώ οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να κάνει διάφανη την οθόνη και να δει […]

Computers Epson

EPSON εκτυπωτές, έως και 90% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα

Κάντε το συγκριτικό τεστ μεταξύ ενός εκτυπωτή Epson και ενός Canon/HP/Samsung και δείτε γιατί με έναν εκτυπωτή Ink Tank System, εξοικονομείτε έως και 90% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα σε σχέση με τους εκτυπωτές του ανταγωνισμού και έως 95% χαμηλότερη κατανάλωση ισχύος σε σχέση με τους εκτυπωτές laser του ανταγωνισμού!

Computers Epson

EPSON μονόχρωμη σειρά Ink Tank System με χαμηλό κόστος εκτύπωσης

Η μονόχρωμη σειρά Ink Tank System της Epson M200, M105 και M100 είναι ειδικά σχεδιασμένη για μικρά γραφεία και χρήστες στο σπίτι και προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης με την ποιότητα της Epson. Αυτό οφείλεται στα δοχεία μελάνης εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας 140ml, που μπορούν να ξαναγεμίσουν με γνήσια μελάνη Epson, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα εκτύπωσης.

Home Cinema Epson Home cinema

Epson MG-850HD, Βιντεοπροβολέας με iPod docking station

Η Epson παρουσιάζει τον home cinema βιντεοπροβολέα MG-850HD με iPod docking station. Απλά “κουμπώστε” τη συσκευή σας iPod Touch, iPhone ή iPad στο ειδικό dock και ο Epson MG-850HD θα αναλάβει να αναπαράγει σε μεγάλη εικόνα (έως και 300 ίντσες) όλα τα βίντεο και τις φωτογραφίες χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσετε κάποια έξτρα εφαρμογή.