Boxx, Ένα διαφορετικό ηλεκτρικό όχημα

Boxx: έτσι ονομάζεται το περίεργο και “πράσινο” όχημα που κινείται με ηλεκτρισμό και προσπαθεί να δώσει λύση στις καθημερινές μας μετακινήσεις εντός των πόλεων. Το Boxx ασφαλώς παίρνει το όνομά του από το τετραγωνισμένο του σχήμα και, αν ποτέ πετύχει εμπορικά, ένας από τους λόγους θα είναι η αυτονομία του, η οποία φτάνει τα 128 χιλιόμετρα με μια φόρτιση της μπαταρίας του.

Οι διαστάσεις του είναι πολύ περιορισμένες: σε μήκος δεν ξεπερνά τα 90 εκατοστά, ενώ σε βάρος αγγίζει σχεδόν τα 55 κιλά. Ο αναβάτης που θα δεχτεί μπορεί να έχει βάρος μέχρι και 136 κιλά. Διαθέτει επιπλέον χαρακτηριστικά όπως υποβοήθηση πέδησης, σύστημα ABS, πλήρως ηλεκτρονική διεύθυνση, φωτισμό LED, ενώ κυκλοφορεί και σε πιο premium έκδοση με θερμαινόμενο κάθισμα. Πάντως η τιμή του είναι τσουχτερή, ξεπερνώντας τις 3.400 ευρώ.

, Boxx, Ένα διαφορετικό ηλεκτρικό όχημα

, Boxx, Ένα διαφορετικό ηλεκτρικό όχημα

Πηγή

27
0

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βαγγέλης

Μου φαινεται λιγο μουφα. Καλο σαν σκεψη αλλα δεν προκειτε να εγκριθεί για τον δρόμο. Εδω τα ΤΑΤΑ και τα εξαφανισαν διακριτικά.

Επίσης η σελίδα τους ειναι ελλιπέστατη, ισως ριχνουν αδεια για να δουν ποσο θα πουλήσει σαν σκέψη.
νταμπλιγιου
νταμπλιγιου
νταμπλιγιου.boxxcorp.com/store/configure 😛

Antonis

Ενα αθλιο πραγμα με ροδες. Μονο η lady gaga θα κυκλωφορουσε με αυτο.

savvasko

Antonis Γέλασα πολύ με το σχολιό σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.