Γνώρισε το fiverr και μάθε πώς μπορείς να βγάλει χρήματα από αυτό

Γνωρίζεις τι είναι το fiverr και πως μπορείς να βγάλεις χρήματα χρησιμοποιώντας το; Αν δεν το γνώριζες μέχρι σήμερα δεν πειράζει γιατί θα μάθεις τα βασικά που θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις και να ασχοληθείς μαζί του. Το fivver είναι μία παγκόσμια αγορά η οποία προσφέρει υπηρεσίες με τιμές που ξεκινούν από 5 δολλάρια. Κάπως έτσι πήρε και το όνομα του.

Φαντάσου το κάπως σαν το ebay χωρίς προϊόντα αλλά με υπηρεσίες. Υπάρχουν πωλητές οι οποίοι πουλούν υπηρεσίες με τιμές που ξεκινάνε από 5$ και ανεβαίνουν ανάλογα με τις έξτρα επιλογές που προσφέρουν.

fiverr, Γνώρισε το fiverr και μάθε πώς μπορείς να βγάλει χρήματα από αυτό

Ξεκίνησε το 2009 και αρχικά είχε υπηρεσίες προς πώληση όπως μεταφράσεις,σχεδιασμός λογοτύπου, προγραμματισμό και video editing. Σήμερα έχει αυτά και σχεδόν ότι μπορείς να φανταστείς. Κατατάσσεται μέσα στα 150 πιο δημοφιλή site παγκοσμίως.

Το fiverr.com μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όχι μόνο για να αγοράζεις αλλά και να πουλάς υπηρεσίες στις οποίες είσαι καλός.Άν για παράδειγμα μπορείς να σχεδιάσεις επαγγελματικές κάρτες σίγουρα κάποιος εκεί έξω θα θέλει να αγοράσει από εσένα.Δέν κοστίζει τίποτα να φτιάξεις τον λογαριασμό σου στο fiverr.com και να πουλήσεις τις υπηρεσίες σου.

fiverr, Γνώρισε το fiverr και μάθε πώς μπορείς να βγάλει χρήματα από αυτό

Άν και η βασική τιμή ξεκινάει από τα 5$ εσύ για κάθε επιτυχημένη πώληση που κάνεις θα παίρνεις 4$. Το 1$ είναι ένα είδος φόρου που πληρώνεις στο fiverr. Και αν βιαστείς να πείς ότι δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς με το fiverr για να πουλάς τις υπηρεσίες σου θα πρέπει να σου πώ από τώρα πως κάνεις λάθος.Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που το έχουν ως βασική ασχολία και ως βασική πηγή εισοδήματος.

Η υπηρεσία προς πώληση ονομάζεται gig.Όλοι οι τίτλοι gig έχουν την μορφή I will__________for 5$
Μόλις ολοκληρώσεις την εγγραφή σου μπορείς να αγοράζεις και να πουλάς τις υπηρεσίες σου.Οι πληρωμές γίνονται προκαταβολικά δηλαδή όταν ο αγοραστής αγοράσει κάποιο gig πληρώνει και μόλις ο πωλητής παραδώσει την παραγγελία τότε ο αγοραστής αφήνει το feedback του.

fiverr, Γνώρισε το fiverr και μάθε πώς μπορείς να βγάλει χρήματα από αυτό

Είναι ένα σύστημα παρόμοιο με αυτό του ebay δηλαδή βασίζεται στο feedback μόνο που εδώ και λόγω ότι προσφέρονται υπηρεσίες υπάρχουν κάποιες διαφορές.
Υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος παράδοσης που ορίζεται από τον πωλητή.Έτσι ο πωλητής όταν δημιουργεί το gig εκτός από τον τίτλο πρέπει στην περιγραφή να αναφέρει ακριβώς τι θα λάβει ο πωλητής καθώς και τον χρόνο παράδοσης.

Επίσης πρέπει να αναφέρει στα extra τις επιπλέον υπηρεσίες που μπορεί να αγοράσει κάποιος. Για παράδειγμα κάποιος μπορεί να πουλάει σχεδιασμό λογοτύπου αλλά σαν έξτρα υπηρεσία να έχει την παράδοση σε πολλά format ή την παράδοση σε μία ημέρα. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων μέσω πωλητών και αγοραστών πριν και κατά την διάρκεια μιας αγοράς ώστε να αποφεύγονται συγκρούσεις.

fiverr, Γνώρισε το fiverr και μάθε πώς μπορείς να βγάλει χρήματα από αυτό

Το fiverr έχει μία πολύ αυστηρή πολιτική στην επίλυση διαφορών μεταξύ αγοραστών και πωλητών ώστε να διασφαλίζεται ότι θα τηρούνται οι όροι από όλους.

Ανάλογα με τον αριθμό παραγγελιών που ολοκληρώνεις σαν πωλητής και ανάλογα με τα θετικά feedbacks που έχεις ανεβαίνεις level και έτσι έχεις επιπλέον εργαλεία και επιπλέον δυνατότητες για να πουλήσεις gigs. Επίσης όσο μεγαλύτερο level έχεις τόσο πιο εύκολα σε εμπιστεύονται οι αγοραστές.

Μπορείς να αγοράσεις με πιστωτική κάρτα, paypal, bitcoin και Scrill ενώ όταν έχεις λεφτά στο υπόλοιπο σου από πωλήσεις μπορείς να τα μεταφέρεις στον paypal λογαριασμό σου.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
pazzo

πολύ ενδιαφέρον. Δεν το ήξερα το site

Tpctsu

Υπέροχο. Μια φίλη μου είπε για ένα site όπου ζητάς να σου κατασκευασουν κάτι (πχ ξύλινη κατασκευή, μεταλλική κτλ) και σου δίνουν ανάλογοι επαγγελματίες τις προσφορές τους και στο φτιάχνουν. Αλλά δεν θυμάται το site. Ξέρει μήπως κανένας κάτι τέτοιο?

N1KOS

Super!!!

diofar

Super.com ή Super.int ;;;-)

valsamis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.