MySpace, Έρχεται ανανεωμένο και με μπόλικη Windows 8 αισθητική

Ο κανόνας λέει ότι εάν θες να ανανεώσεις πραγματικά κάτι, θα πρέπει να σκεφτείς έξω από στεγανά και να το δημιουργήσεις σχεδόν από την αρχή, χωρίς να διστάζεις ακόμα και να το αλλάξεις συθέμελα. Αυτό φαίνεται πως ίσχυσε στον επανασχεδιασμό του MySpace, το οποίο προικίστηκε με μπόλικο DNA από τα Windows 8 και το νέο τους interface προκειμένου να επιστρέψει στο διαδικτυακό προσκήνιο.

Το video που ακολουθεί δείχνει προς τα πού κινείται ο επανασχεδιασμός του MySpace, αλλάζοντας εντελώς τον τρόπο αλληλεπίδρασης με τον χρήστη του και φέρνοντας έναν καλοδεχούμενο φρέσκο αέρα σε ένα από τα πρώτα κοινωνικά δίκτυα του πλανήτη ίντερνετ.

Πόσοι από εσάς χρησιμοποιείτε ακόμα το MySpace;

, MySpace, Έρχεται ανανεωμένο και με μπόλικη Windows 8 αισθητική

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Christos K.

Αν και δεν γνωρίζω κατά πόσο έχει μέλλον ή όχι το myspace, το καινούριο UI που παρουσιάζουν στο video με άφησε άφωνο….χαλαρά ένα από τα ομορφότερα που έχω δει, περιμένω πως και πως να βγει μόνο και μόνο για να παίξω με το UI του…

manolis tsagkarakis

πολύ καλό.. και καλή σκέψη να μην ανταγωνιστεί (αν και προϋπήρχε το myspace) το Facebook αλλά να “δουλέψει” παράλληλα… 😉

makis88

Πολύ ωραίο το interface όντως!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.