Chanel Choco Phone | Κινητό σε σχήμα μακιγιάζ

, Chanel Choco Phone | Κινητό σε σχήμα μακιγιάζΜετά τους Armani και Prada και η Chanel αποφάσισε να εισέλθει στον χώρο των κινητών τηλεφώνων δημιουργώντας τη δική της συσκευή με την χαρακτηριστική ονομασία Chanel Choco Phone. Η σύλληψη της ιδέας ανήκει στον Fred de Garihe. Η τηλεφωνική συσκευή λειτουργεί μέσω ενός ολοκληρωμένου συστήματος οπτικών ινών οι οποίες απεικονίζουν εικόνες ανάμεσα σε δυο μέρη από γυαλί.

Υπάρχουν 12 φωτεινές μικρο-ίνες οι οποίες μεταφέρουν τα μέρη της εικόνας στη γυάλινη επιφάνεια προσφέροντας όσο το δυνατό μεγαλύτερη φωτεινότητα. Η όψη του σίγουρα θα κάνει πολλές κυρίες να τρέξουν να το αγοράσουν καθώς είναι η πρώτη συσκευή που μοιάζει σε κουτάκι μακιγιάζ και διαφέρει τόσο πολύ από τα κινητά που έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Το κινητό δεν ξέρουμε ακόμα αν και πότε θα κυκλοφορήσει, ο σχεδιασμός του όμως ανοίγει μια πολύ ενδιαφάρουσα κατηγορία συσκευών με εξωτικές τεχνολογίες.

87
317

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Βλαχάκης

Πολύ ωραίο concept, πιστέυω ότι οι γυναίκες θα ξετρελαθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

Vivo X100 Ultra: Τeaser δείχνει καινοτόμες λειτουργίες κάμερας

Το πρώτο επίσημο teaser της επερχόμενης ναυαρχίδας της vivo, του X100 Ultra, είναι επιτέλους εδώ και αποκαλύπτει πολλά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.