iPhone 6s: Τι έχει προβλέψει η Apple για το “bendgate 2”; [video]

Ένα από τα πρώτα test που σίγουρα θα υποστούν φέτος τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus μόλις κυκλοφορήσουν είναι πόσο ανθεκτικά είναι στο λύγισμα. Αυτό φυσικά είναι επακόλουθο των περσινών iPhone που μας απασχόλησαν αρκετά όταν ξεκίνησαν να λυγίζουν στις τσέπες των χρηστών. Το ζήτημα πήρε τεράστιες διαστάσεις και η Apple βγήκε να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Τι θα κάνει όμως φέτος για να αποφύγει τα περσινά προβλήματα; Προηγούμενες πληροφορίες την ήθελαν φέτος να χρησιμοποιεί πιο ισχυρό αλουμίνιο για την κατασκευή των iPhone 6s και iPhone 6s Plus.

Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει από το παρακάτω video το Unbox Therapy, το οποίο ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια του το πίσω καπάκι από το μη ανακοινωμένο iPhone 6s. Φαίνεται ότι η Apple έχει ενισχύσει κάποια καίρια σημεία στο καπάκι, μεγαλώνοντας το πάχος έτσι ώστε να είναι πιο ανθεκτικό σε κάποιο πιθανό bendgate.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον είναι ότι το καπάκι του iPhone 6s φαίνεται να είναι λίγο πιο ελαφρύ από εκείνο του περσινού iPhone 6.

Δείτε το video:

iPhone 6s: Τι έχει προβλέψει η Apple για το "bendgate 2"; [video], iPhone 6s: Τι έχει προβλέψει η Apple για το “bendgate 2”; [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτερης

Καλα έκανε και έβαλε καλύτερο υλικό αν και εγώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής με το 6 plus μου.

By the way, κάτι άκυρο, ένα άτομο που βάζει όνομα Λευτέρης και μια φωτογραφία κάπως παραξενη δεν είμαι εγώ, μάλλον πρόκειται για τρολλ. (Εγώ να ξέρετε δεν έχω φωτο)

Λευτέρης

Καλά έκανε και αντιμετώπισε ενα πρόβλημα που επηρέαζε σημαντικα την εικόνα των καταναλωτών για την εταιρεία.
@Λευτέρης Οκ. Good to know.

Αλέξανδρος

Γι’ αυτό κάνει πωλήσεις η Apple χαχαχαχαά, μπράβο Λευτέρηδες με κάνατε και γέλασα και ας είχα δύσκολη μέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.