iPhone 7: Περίπου το 10% δηλώνει πρόθυμο να αναβαθμιστεί [έρευνα]

Οι πληροφορίες που είχαν ακουστεί τον Μάιο ήθελαν την Apple να έχει παραγγείλει 72 με 78 εκατομμύρια iPhone 7 και iPhone 7 Plus θέτοντας ψηλά τον πήχη των πωλήσεων. Τελικά όμως πολλοί εκτιμούν ότι η Apple ήταν υπερβολικά αισιόδοξη ως προς τις εκτιμήσεις της.

Οι αναλυτές θεωρούν ότι η απουσία κάποιου killer feature στο επερχόμενο iPhone 7, είναι αυτή που τους κάνει πιο απαισιόδοξους.

Σύμφωνα με έρευνα την οποία πραγματοποίησε η Quartz, βρέθηκε ότι λιγότερο από το 10% των κατόχων iPhone σκοπεύει να αναβαθμιστεί στο επόμενο μοντέλο, αν αυτό τελικά δεν έχει αλλαγές στο design και αν λάβουμε υπόψη μας τα leaks μάλλον δεν θα δούμε σημαντικό redesign. Σχεδόν το 80% δηλώνει πως δεν θα αγοράσει το iPhone 7 αν μοιάζει με το τωρινό iPhone.

Επιπλέον, υπάρχουν αναφορές που λένε ότι η Apple θα αλλάξει τον κύκλο αναβάθμισης των iPhones από τα 2 στα 3 χρόνια και η έρευνα δείχνει ότι το 34.4% είναι διατεθειμένο να αλλάξει τον χρόνο αναβάθμισης της συσκευής, προκειμένου να ταιριάξει με την Apple, το 30% δεν φαίνεται να θέλει αν ακολουθήσει την Apple.

Με το 60% των κατόχων iPhone, οι οποίοι θεωρούνται ότι χρησιμοποιούν κάποιο πιο παλιό μοντέλο από το iPhone 6 του 2014, ίσως υπάρχει κάποια βάση στις εκτιμήσεις της Apple ότι το iPhone 7 θα καταφέρει να πουλήσει παρά τις μη εμφανείς διαφορές από τον προκάτοχό του. Από την άλλη όμως, αυτό το 60% θα μπορούσε να περιμένει μέχρι του χρόνου, που έχει ήδη ακουστεί ότι η Apple θα κάνει μεγαλύτερες αλλαγές στο iPhone.

iphone 7 upgrade, iPhone 7: Περίπου το 10% δηλώνει πρόθυμο να αναβαθμιστεί [έρευνα]

iphone 7 upgrade, iPhone 7: Περίπου το 10% δηλώνει πρόθυμο να αναβαθμιστεί [έρευνα]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
One

Η Apple πρέπει να παρει συμβουλές από τη Samsung για το πως θα κανει τους χρήστες της να αλλάζουν κινητο κάθε χρονο 😀

ΑΝΔΡΕΑΣ

Τι είναι αυτά?? Θέλετε να φουντάρω καλοκαιριάτικα από βράχο? ΩΩΩΧΧΧ Θεέ μου.Τι 10% βρε αφιλότιμοι? Δεν ακούσατε-διαβάσατε πως ο Κος Κουκ θέλει πάνω από 80 εκατομμύρια πωλήσεις? Γιατί μας στεναχωρείτε έτσι? Θα είστε ικανοποιημένοι αν απολυθεί δλδ ο Κύριος Κούκ? Όχι πείτε μου?
ΜΟΥ ΜΑΥΡΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ μεσημεριάτικα! Θα ανέχεστε τους Samsung (Μπλιάχ) fans να μας περιγελούν?

sotos

ΑΝΔΡΕΑΣ Τι παιρνεις? Καποιο πειραματικο χαπι ψυχωσης της apple? Φενεται να δουλευει….

ManS

ΑΝΔΡΕΑΣ top troll 😂

aptalikos

@One, απλά βάζεις ότι τεχνολογικά κορυφαίο κυκλοφορεί όπως τα Galaxy S και έτσι έχει νόημα η αναβάθμιση. Αν το επόμενο iphone είναι περίπου το ίδιο με το προηγούμενο δεν βλέπω το λόγο ο πελάτης να αναβαθμίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.