iPhone 7 Plus: Σε νέο βίντεο με Smart Connector και μπλε χρώμα

Την εμφάνιση του στο διαδίκτυο έκανε ένα νέο βίντεο που υποτίθεται πως απεικονίζει ένα πρωτότυπο του πολυαναμενόμενου iPhone 7 Plus. Ακόμα και σε περίπτωση που η συσκευή ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, λόγω του ότι είναι ομοίωμα, πιθανόν η τελική έκδοση να διαφέρει από αυτή που θα δείτε στο βίντεο.

Βέβαια, τα περισσότερα εκ των χαρακτηριστικών του κινητού τα έχουμε δει και σε προηγούμενες διαρροές/δημοσιεύσεις.

Το πρωτότυπο μοντέλο του iPhone 7 Plus που απεικονίζεται στο βίντεο έχει dual camera, η οποία σύμφωνα με τις φήμες θα έχει ανάλυση 12 Megapixel με τον ένα φακό να προσδίδει δυνατότητες οπτικού ζουμ στο smartphone και ο άλλος να έχει Οπτικό Σταθεροποιητή Εικόνας (OIS). Επίσης, για άλλη μια φορά επαληθεύεται η αφαίρεση της εισόδου 3.5mm για ακουστικά.

Στο κάτω μέρος του πρωτότυπου παρατηρούμε την ύπαρξη Smart Connector, κάτι που σημαίνει πως ίσως η Apple να παρουσιάσει και ένα mini πληκτρολόγιο αποκλειστικά για την ναυαρχίδα-phablet της. Λίγο καιρό πριν είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως το Cupertino είχε στα αρχικά του πλάνα την προσθήκη Smart Connector στο iPhone 7 Plus, αλλά τελικά δεν υλοποίησε την ιδέα.

Αναφορικά με την σχεδίαση, πλέον οι λωρίδες της κεραίας είναι τοποθετημένες μόνο κοντά στις γωνίες του κινητού, σε αντίθεση με τα iPhone 6/ iPhone 6s που έχουν επιπλέον δύο οριζόντιες λωρίδες στο πίσω μέρος. Το χρώμα του ομοιώματος είναι σκούρο μπλε. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η Apple να ανακοινώσει νέα χρώματα μαζί με τα iPhone 7/7 Plus, με το σκούρο μπλε να μοιάζει μια εξαιρετική προσθήκη στις ήδη υπάρχουσες επιλογές των Space Grey, Silver, Gold και Rose Gold.

Δείτε το video:

iphone 7 plus video, iPhone 7 Plus: Σε νέο βίντεο με Smart Connector και μπλε χρώμα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jim

Unbox Therapy

X.88

To smart connector πολυ πιθανο θα ειναι για module μπαταριας τυπου moto Z.
Μου φαινεται μια σωστη επιλογη για να αντικαταστησει τη θηκη-εκτρωμα-μπαταρια που κυκλοφορησε περυσι!
Αλλη σκεψη ειναι για να συνδεεται με κανα καινουριο dock η κανα speker της beats.
Ειδωμεν,ενας μηνας εμεινε!

John

Πολύ ωραίο .Αυτη την φορά θα αγοράσω το plus

panos

Όντως πολύ ωραίο

sotos

Δηλαδη υπαρχουν πολυ ανθρωποι (που μπαινουν και στο συγκεκριμενο site) που δεν ειχαν δει το βιντεο πρωτα στο unbox therapy?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.