Pixel & Pixel XL: Με τιμές από 649 έως 869 δολάρια

Η Google άλλαξε σελίδα σήμερα αφήνοντας πίσω τα Nexus smartphones και ανακοινώνοντας σε συνεργασία με την HTC τα ολοκαίνουρια Pixel και Pixel XL smartphones, τα οποία είναι σχεδιασμέα εξολοκλήρου από την ίδια την Google.

Update: Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τα νέα Pixel και Pixel XL θα τα φέρει αποκλειστικά στην Ελλάδα η COSMOTE.

Τα Pixel και Pixel XL smartphones έρχονται με οθόνη 5 ιντσών AMOLED ανάλυσης 1080p και 5.5 ιντσών QHD, τεραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 821, μνήμη RAM 4GB και Android 7.1 Nougat. Φορούν μπαταρίες 2770mAh και 3450mAh, κάμερα 12 Megapixel, 1.55µm pixels, διάφραγμα φακού f/2.0, Electronic Image Stabilization. Κάτω από την κάμερα είναι τοποθετημένος ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενώ είναι τα πρώτα smartphones με ενσωματωμένο Google Assistant.

Οι προ-παραγγελίες των Pixel και Pixel XL ξεκινούν από σήμερα 4 Οκτωβρίου σε Γερμανία, Μ. Βρετανία, ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία, 13 Οκτωβρίου σε αγορές όπως η Ινδία και οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν 20 Οκτωβρίου.

Όσο για τις τιμές, αυτές είναι:

Pixel 32GB τιμή – 649 δολάρια
Pixel 128GB τιμή – 749 δολάρια
Pixel XL 32GB τιμή – 769 δολάρια
Pixel XL 128GB τιμή – 869 δολάρια

Ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί οι τιμές για την ευρωζώνη.

pixel and pixel xl prices, Pixel & Pixel XL: Με τιμές από 649 έως 869 δολάρια

pixel and pixel xl prices, Pixel & Pixel XL: Με τιμές από 649 έως 869 δολάρια

pixel and pixel xl prices, Pixel & Pixel XL: Με τιμές από 649 έως 869 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

45 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bill

20 Οκτωμβριου εδώ?

Vai

Παιρνεις εναν κινεζο με τα μισα λεφτα (ειτε xiaomi, ειτε one plus3, ειτε Leeco) του πετας και μια Cm14 απο xda και ξενοιασες! Και πιο ομορφο θα ειναι σιγουρα απο τα Pixel και πιο ποιοτικο.
Και το επιχειρημα για τις μετριες καμερες στα κινεζικα το αφηνω στους επαγγελματιες φωτογραφους που με τα smartphones νομιζουν πως κανουν παπαδες.

gkoutsos

Οπως ειπα και στο αλλο αρθρο, προσωπικα, με μια πρωτη ματια, δεν μπορω να πω οτι βρισκω καποιο τρανταχτο μειονεκτημα (ειναι ακομα και νωρις βεβαια)… Τελευταιo high end hardware και software, ξεχωριστες δυνατοτητες software, δυνατη καμερα και θελω να πιστευω αξιοπρεπη εως καλη διαρκεια μπαταριας. Ειναι τουμπανα smartphones.

Απλα δυστυχως, η τιμη πηγε σε full επιπεδα ναυαρχιδας, αφου τη συγκεκριμενη κατηγορια ανταγωνιζονται, και το κακο ειναι οτι η google ειχε «κακομαθει» τους tech enthusiasts, με αλλη τιμολογιακη πολιτικη με τα nexus και τωρα οι περισσοτεροι ειναι δυσαρεστημενοι, μαζι και με εμενα λιγο (για το μεσο χρηστη δεν αλλαζει κατι, αφου πιθανως να μην ηξερε καν τα nexus)… Αλλα, με λιγο πεσιμο η τιμη απο τα χριστουγεννα και μετα, πιστευω θα αποτελουν δυνατη επιλογη για ναυαρχιδα.

giannisp

Entelws adiaforo ?? I mou fenete ??

james

Κρατας το περσινο νεξους αλλα δυο χρονια που εχει υποστηριξη. Μεχρι τοτε τα πιξελ θα εχουν παει απατα και η google θα εχει ερθει στα συγκαλα της. Και η ζωη συνεχιζεται…

Χρηστος

Προσωπικα τα βρισκω ασχημα σαν συσκευες.

Τις τιμες τις βρισκω υψηλες (αλλα δεν ξερω αν το harware δικαιολογει αυτες τις τιμες).

Αυτο που φοβαμαι ειναι οτι οι μεγαλοι κατασκευαστες θα αρχισουν να βγαζουν κινητα στα προτυπα της Apple. Δηλ. ενα μοντελο με παραλλαγες σε οθονη και χωρητικοτητα και ταυτοχρονα πανακριβο. Καπου εκει (λογικα) θα το παει και ΜS με τα surphace phones.

Αρα καποιος που θελει ενα αρκετα καλο κινητο αλλα χωρις να μπορει να πληρωσει ναυαρχιδα… έχασε…

geo pap

μ αρεσει πολύ μπορώ να πώ,απο χαρακτ ειναι υπερ κομπλε,να δουμε τι θα κανει η μπαταρια βέβαια!θα έχει τον sensor της qualcom στο αποτύπωμα?δεν μας είπαν

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τα νέα Pixel και Pixel XL θα τα φέρει αποκλειστικά στην Ελλάδα η COSMOTE. Το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη…

Γιάννης1992

@Κώστας Βλαχάκης Το Google pixel και το Google pixel XL έχουν οπτικό σταθεροποιητή εικόνας;

Redgu

Ενταξει επιελους εβγαλε το κινητο που τοσα χρονια ζηλευε , εβγαλε ενα iphone 6s με διακριτικα google πανω ! Κατα τα αλλα δεν αντιγραφει την apple η google !

tester

Δηλαδή για ποιόν λόγο να μην πάω να πάρω τζάμπα τώρα το Nexus 6P; Για το 1Gb Ram παραπάνω και γα τον 821 επεξεργαστή να δώσω τα διπλά λεφτά; Οχι ρε Google, σορρυ κιόλας αλλά αφου δέχτηκες να ακολουθήσεις την HTC στις τιμές, δεν σημαίνει οτι είμαστε πρόβατα και θα λέμε σε όλα οκ. Αν είναι να δώσω 650-700 ευρώ, χίλιες φορές να τα δώσω για το V20 με ακουστικά B&O, κάμερα που κάνει παπάδες και αποσπώμενη μπαταριά.

Kostass

Είναι μεγαλα πάντως. Το μονο θετικό η amoled. Θα εξαρτηθεί πως θα εξελιχθεί η τιμή τους.

Vai

Και φυσικα @Κώστας Βλαχάκης να περιμενουμε Ευρωπαικες τιμες που θα ξεπερνουν το χιλιαρικο, ε?

Sakis

Πάντως Αγγλία το Pixel 32GB πωλείται 599£ και το Pixel XL 32 GB πωλείται 719£.

tito@

Ρε παιδια εχει στερεο ηχεια στο κατω μερος;; Η μονο το ενα δουλευει σαν ηχειο;;

Gvirginia

@tito
Μόνο το ένα δουλεύει. Από το Play Store:

“Κρυστάλλινη ποιότητα ήχου με μονό ηχείο με έξοδο στο κάτω μέρος”

tito@

Ευχαριστω!!!

Zogaras

Aπατο και εδώ ειμαστε.
Προφανώς ο λόγος που επέλεξαν την HTC ει αν συμβολικος . Τελειώνει η σειρά nexus μαζί με την HTC.

Apostolos

Αν δεν είναι αδιάβροχο έχω φύγει για S7

TechGeek

Δεν έχει OIS, χρησιμοποιεί γυροσκόπιο και αλλα tricks.
Δεν έχει αδιαβροχοποίηση
Δεν έχει stereo speakers
Δεν είναι από τα πολύ όμορφα κινητά τύπου Σ7 edge, HTC 10 κτλ

Εκτος από τα άμεσα updates και την πολύ καλή κάμερα δεν έχει τίποτε το απόλυτος έναντι άλλων κορυφαίων android κινητών. Εδώ που τα λέμε στην τιμή του XL θεωρώ καλύτερο το 7 plus και note 7.

jimk

@TechGeek Το design είναι υποκειμενικό. Σε πολλούς αρέσει, σε πολλούς δεν αρέσει. Επίσης, μετά το nexus 6p έχω πειστεί ότι δεν είναι απαραίτητο το OIS, αφού μπορεί με δουλειά στο software να επιτευχθεί το ίδιο καλό αποτέλεσμα… Συνεχώς βλέπω το nexus, μετά από τόσο καιρό, σε συγκρίσεις να βγάζει το ίδιο καλές φωτογραφίες και βίντεο με τον σύγχρονο ανταγωνισμό. Τώρα χωρίς αδιαβροχοποίηση και στέρεο ηχεία δυστυχώς απογοητεύει όσους τους είναι τόσο απαραίτητα.

Για μένα πάντως έχει κι άλλα ατού, κυρίως στο software, το assistant και τον αεριόριστο χώρο στο cloud για φωτο σε φουλ ανάλυση.

radiohead

Είχα την εντύπωση ότι μια εταιρία κολοσσός σαν την Google που υποτίθεται ότι απευθύνεται στις μάζες και διαθέτει pure οpen source λογισμικό θα συνέχιζε την παράδοση των nexus της που δεν ήταν premium συσκευές με τιμή φαρμακείο. Δυστυχώς ακολουθεί τα χνάρια της Apple και σερβίρει υπερτιμολογημένη βιτρίνα. Καληνύχτα google, καλημέρα Κίνα.

KostasB

Το ρωτώ και εδώ γιατί μπορεί να μην το δούνε όλοι στο άλλο άρθρο.
Σοβαρή ερώτηση. (Το λέω γιατί μπορεί να ακουστεί αστεία)

Το κάτω μέρος είναι πιο λεπτό από το πάνω;

Almir

Νομοιζω οτι πρεπει να πουμε κ να καταλαβουμε οτι οι τιμες αυτες ειναι υπερβολικες κ δεν τα αξιζει “κανενα” κινητο…!
Κατα τ’άλλα μια χαρα.

Γουγλης

Μια χαρά τιμές για αυτά που προσφέρουν.

Βαγγελης

Ειμαι χρηστης της Apple και με ενδιαφερει να ξεφυγω απο τις χρεωσεις της για το cloud,απο αυτη την αποψη φαινεται να με καλυπτει,ενω παραλληλα διαβαζω οτι εχει προβλεφθει ευκολη μεταβαση.
Η υψηλη τιμη οσο και αν σας ακουγεται περιεργο,ειναι και θεμα marketing,αν το βαζανε 100€ (σχημα λογου) θα το λεγανε ολοι κινητο απο τα lidl κτλ,ενω τωρα θα ταξινομειται στην premium κατηγορια

Γενικα το κινητο ειναι φτιαγμενο για να παρει χρηστες απο την apple,και αν εχει επιπλεον καλυτερη μπαταρια και φακο,πιστευω εχει καλες πιθανοτητες.

Δεν ειναι ενα κινητο που απευθυνεται σε αυτον που αγοραζει value for money κινεζικο.

Dionisis

Όσοι λέτε δεν έχει εκείνο δεν έχει το άλλο σκεφτήκαμε ότι το κάνει ηθελημένα καθόσον δεν είναι κλειστό το σύστημα παραγωγής πχ apple και δεν θα θέλει να ανταγωνιστεί εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται σε θέμα λειτουργικού? πχ νά εβγαζε ένα κινητό τουμπανο με φυσιολογική τιμή?

Kosmas

Τιμές απο google store (Γερμανίας)
PIXEL 32 GB: 759€
PIXEL 128 GB: 869€
PIXEL XL 32 GB: 899€
PIXEL XL 128 GB: 1009€

ειπαμε να αναβάσει την ποιότητα αλλα αυτοί ξεπέρασαν και την apple σε απληστία.
Μέσα σε 3 χρόνια η τιμή των κινητών της διπλασιαστηκαν-τριπλασιάστηκαν αν σκεφτει κανεις οτι το nexus 5 , στο Γερμανικό google store ξεκινούσε απο 350€…….!!!!!

ΥΓ : τα τελευταια 4 χρονια κατοχος μονο nexus συσκευων

Γουγλης

Οι τιμές δεν είναι υψηλές, απλά τα προηγούμενα χρόνια ήταν φθηνές. Παράδειγμα το Nexus 5 στα 400 εδώ στην Ελλάδα και ακόμα φθηνότερο έξω, ας μου πει κάποιος τι άλλο έπαιρνες με τα ίδια λεφτά.

TechGeek

Σε σύγκριση με ένα κινητο στην ίδια τιμή:
Pixel XL:
+ Άμεσα updates
+ Λιγάκι καλύτερη κάμερα, αν εμπιστευτούμε το DXOmark
+ Unlimited cloud storage for photos/videos
Note 7:
+ Καλύτερη οθόνη, δεν υπάρχει περίπτωση να έχει καλύτερη
+ Αδιαβροχοποίηση
+ Wireless charging
+ Fast wireless charging(το έχουν μονο τα samsung anyway)
+ Μικρότερα bezels
+ Διαθέσιμο σχεδόν παντου σε όλους τους carriers σε αντίθεση με το Pixel
+ Πενάκι
+ Curved screen
+ Άπειρα extra OS features με το touchwiz
iPhone 7 Plus:
+ Αδιαβροχοποίηση
+ Stereo speakers
+ Optical zoom camera
+ Άμεσα updates
+ Καλύτερο fitness tracker με dedicated M10 chip
+ Καλύτερο πάντρεμα OS με hardware με τον καλύτερο cpu/gpu σε κινητό

Αλήθεια τι σκέφτεται η google? Δεν κάνει που το έχει ΜΟΝΟ σε ένα carrier στην Αμερική όπου όλος ο κόσμος αγοράζει μέσω carriers το βάζει και στο price range του iPhone και Note 7.

Απλά lol. Αν θέλω κορυφαίο κινητό περνώ note 7 η το 7 plus, αν θέλω value περνώ το oneplus 3. Αν θέλω κάτι ενδιάμεσα πάω στο Xiaomi μη 5S plus.

Γιώργος

Καταρχήν μοιάζει με iphone με αυτά τα τεράστια bezels και είναι άσχημο , κατά δεύτερον η τιμή είναι υπερβολική (μην κοιτάζουμε τι κάνει η Apple που μπορεί και πουλάει κινητά 3 χρόνια πίσω με 800-900 ευρώ γιατί είναι άλλο το κοινό της).

ccypruss000

Αντε να ρθη και στην Κυπρο αυτο να μαθουμε τιμες κλπ.

Κοσμάς

για οσους λενε οτι ειναι λογικές οι τιμες , να θυμισω οπως ειπε και ο techGeek οτι τα αντιστοιχα κινητα της xiaomi mi5s και mi5s plus με ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΑ χαρακτηριστικα ( μονο η οθονη αλλαζει) στα 128gb κοστίζουν 395 και 485 € αντιστοιχα.
…..δηλαδη 475 εως 525 € Παραπανω κοστιζουν τα pixel!!!!!!!!!!! δικαιολογείται αυτη η διαφορα απο το up to date software , το unlimited cloud ( που ουτως ή αλλως το εχουν ολοι εως 8mp και χωρις 4κ…) και το Google assistant ….. ( που επισης μεσω του allo παλι το εχεις…. και που στην ουσια ειναι το google now …)…?????? και που στην τελικη για μας τους έλληνες η φωνητικη αναζητηση δεν μπορει να δουλεψει ΑΚΟΜΑ!!! ταυτόχρονα με τις φωνητικες εντολες( voice actions)?????? ή βαζεις ελληνικη γλωσσα και εχεις αναγνώριση φωνης για αναζητηση ή βαζεις αγγλικα για να εχεις και τα actions… ακομα και σαν δευτερεύουσα γλωσσα τα ελληνικα ακυρωνουν τις περισσοτερες φωνητικες εντολες………αντι να διευρύνεται το λειτουργικο σε περισσοτερες χωρες ολο και πιο αμερικανοκεντρικο γινεται…….κινεζος και παλι κινεζος

Κοσμάς

φιλε Γιωργο , σχετικα με την ομοιότητα με το iphone, να σου θυμησω οτι η HTC, η οποια κατασκευάζει τα Pixel ,στις αρχες του 2013 κατασκευασε το HTC one το οποιο και αντεγραψε 1,5 χρονο μετα η apple με το iphone 6……οποτε ποιος μοιάζει με ποιον και ποιος αντεγραψε ποιον;;;;;

Pazzo

Pure android με τέτοιο hardware και (σύμφωνα με όσα λένε) τέτοια κάμερα;
Say no more. 😂😅

Apostolos

Να δείτε γέλιο, να αλλάξουν οι εποχές και για να το παίζεις μούρη να πρέπει να κρατάς Pixel.
Εγώ πιστεύω ότι αν το πήγαινε το φτηνότερο στα 900 δολάρια, όλα τα πρόβατα θα έφευγαν από το ίφον για το Pixel

Con456

Είμαι ενας απο τους πρώην πλέον φανατικούς οπαδούς των Νέξους . Περίμενα το νέο Πίξελ με ανυπομονησία . Αλλά , να δώσω 800 – 900 ευρώ γιατί ; Για να πάρω δυο ακόμη εκδόσεις Android και εναν χρόνο αναβαθμίσεις ασφαλείας τάχα δήθεν ; Και μετά απο 2 χρόνια αλλα 800 ευρώ γιατί θα μου βγάλουν την τούμπανο συσκευη σήμερα , άχρηστη αυριο για τον ανδροιντ 10 – 11 – 12 κτλ . Αν θες Google να το παίξεις Apple , δωσε μια 4ετή υποστήριξη τουλάχιστον να δικαιολογείς την τιμολογιακή υπέρβαση . Αλλιώς σαν καταναλωτή με συμφέρει να κρατησω τα 800-900 ευρώ και να αγοράσω ενα Moto G4 σήμερα με 200-300 , να πάρω και στοκ ανδροιντ και ακριβώς την ίδια υποστήριξη . Και με τα λεφτά που θα μου περισσέψουν αγοράζω το G6 και το G8 στα επόμενα 4 χρόνια . Ή αγοράζω τώρα που θα πέσει το Νεξους 6Ρ . Και μεταξυ μας ,μπουρδες ειναι η ολη ιστορία με τις αναβαθμίσεις . Ειλικρινά μετα την εκδοση 4.4 δεν νομίζω να προστέθηκε τίποτα το τόσο αξιόλογο πια που να δικαιολογεί το κόστος αλλαγης . Προσωπικά σαν πελάτη με εχουν χάσει πλέον, διότι η φιλοσοφία των Νεξους δεν ηταν το κέρδος… Συνέχεια »

Apostolos

πειτε μου ενα λογο γιατι να μη προτιμήσω το s7 αντι για αυτο

M.G

Con 456, ωραίος…

James

@Apostolos να προτιμήσεις το s7 αν σου αρέσει περισσότερο, αλλά μην κατηγορήσεις τη Samsung σε 5-6 μήνες αν καθυστερεί να σου δώσει update ή δεν το δώσει ποτέ ή στο δώσει και ή συσκευή σου γίνει χειρότερη.

Apostolos

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ο κόσμος τρελαίνεται για τα updates. Εντάξει και εμένα μου αρέσει όταν παίρνω updates γιατί νομίζω ότι κάτι αλλάζει, αλλά στην πραγματικότητα δεν αλλάζουν πολλά.
Επίσης για εμένα η αδιαβροχοποιηση είναι must ειδικά εδώ στο Λονδίνο που βρέχει συχνά.
Τώρα να γίνει χειρότερη με ένα δύο updates δεν νομίζω.
Τέλος πάντων και εγώ το θέλω σαν τρελός το Pixel αλλά το s7 υπερτερεί σε όλα.

James

Τα updates διορθώνουν bugs, κλείνουν τρύπες ασφαλείας και δίνουν νέες λειτουργίες, είτε εμφανείς με την πρώτη ματιά, είτε μέσω APIs που θα τα εκμεταλλευτούν στη συνέχεια εφαρμογές. Η συνεχής υποστήριξη μιας συσκευής είναι σημαντικό κομμάτι της αξίας της, αλλιώς αξίζει όσο το hardware της.

Stamatis

Όσοι θεωρείτε πως μετά την 4.4 και έπειτα δεν έχει προστεθεί τίποτα ή είστε πολύ επιφανιακοί χρήστες ή έχετε ξεχάσει πως ήταν το λειτουργικό και η εφαρμογές σε παλιότερες εκδόσεις.
Ένα λειτουργικό σύστημα δεν είναι μόνο τα αρώματα και τα σχεδιάκια. Διαβάστε developer blogs για να δείτε πόσα νέα πράγματα και πόσες διορθώσεις γίνονται ακόμη και σε minor upgrades.

Stamatis

Όσοι θεωρείτε πως μετά την 4.4 και έπειτα δεν έχει προστεθεί τίποτα ή είστε πολύ επιφανειακοί χρήστες ή έχετε ξεχάσει πως ήταν το λειτουργικό και οι εφαρμογές σε παλιότερες εκδόσεις.
Ένα λειτουργικό σύστημα δεν είναι μόνο τα αρώματα και τα σχεδιάκια. Διαβάστε developer blogs για να δείτε πόσα νέα πράγματα και πόσες διορθώσεις γίνονται ακόμη και σε minor upgrades.

TERMANOLOGY

@Vai τόσα ξέρεις τόσα λες!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Business featured Google Google I/O

Google I/O: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία – Στις 14 Μαΐου φέτος

Το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Google, I/O, είναι μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις, όχι μόνο για τους προγραμματιστές.