Samsung Galaxy Note 7: Προβλήματα με κρασαρίσματα και πάγωμα της συσκευής [#Brickgate]

Η Samsung ήρθε να εντυπωσιάσει με το νέο τέρας ονόματι Samsung Galaxy Note 7, το οποίο ανακοίνωσε στις αρχές του μήνα και έχει ξεκινήσει να γίνεται διαθέσιμο σε αρκετές αγορές. Στην Ελλάδα το περιμένουμε από αρχές Σεπτεμβρίου με τιμή 879 ευρώ.

Ωστόσο, λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του, οι πρώτοι κάτοχοι του Samsung Galaxy Note 7 έχουν εμφανιστεί σε διάφορα forums όπως το XDA και το Android Central, αναφέροντας ότι έχουν προβλήματα με την λειτουργία του νέου τους smartphone. Οι χρήστες αναφέρουν κρασαρίσματα, bootloops και πάγωμα της συσκευής.

Ακόμη και το PhoneArena αναφέρει ότι η συσκευή που είχε στα χέρια του ξεκίνησε από την Παρασκευή να παρουσιάζει προβλήματα. Το πρόβλημα εμφανίστηκε έπειτα από κανονική χρήση, δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο μοτίβο στα κρασαρίσματα για το πότε προκύπτει, επομένως μπορεί να φταίει οτιδήποτε.

Συνήθως ξεκινά με ένα bootloop, όταν ο χρήστης προσπαθεί να αναγκάσει το κινητό να μπει σε safe mode ή recovery, το πρόβλημα φαίνεται να επιδεινώνεται. Τα τυχαία κρασαρίσματα παγώνουν τη συσκευή και κάνουν αδύνατη την όποια λειτουργία. Το PhoneArena αναφέρει ότι το Note 7 κράσαρε ενώ ήταν σε Recovery και κόλλησε εκεί (και παραμένει εκτός λειτουργίας).

Η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, το clean cache ή οτιδήποτε άλλο είναι προσβάσιμο στον χρήστη, δεν φαίνεται να βοηθά την κατάσταση. Οι χρήστες του Samsung Galaxy Note 7 αναφέρουν ότι έχουν επισκεφθεί πιστοποιημένα καταστήματα από τη Samsung, αλλά δεν μπόρεσαν να λύσουν το πρόβλημα και προχώρησαν σε αντικατάσταση της συσκευής με μια νέα.

Προς το παρόν φαίνεται να επηρεάζονται μόνο οι κάτοχοι της διεθνούς έκδοσης του Samsung Galaxy Note 7 με επεξεργαστή Exynos και όχι αυτοί που έχουν τον Snapdragon 820.

Η Samsung από την πλευρά της δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη δήλωση για να αναγνωρίσει ή να απορρίψει το πιθανό #Brickgate. Μέχρι τότε δεν μπορούμε να έχουμε σαφή εικόνα για το τι συμβαίνει.

Η συσκευή του PhoneArena

samsung galaxy note brickgate, Samsung Galaxy Note 7: Προβλήματα με κρασαρίσματα και πάγωμα της συσκευής [#Brickgate]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George.

Καλή αρχή.

Peristeri

Ποσο ειπαμε κανει;

Λευτερης

Έχει ο καιρός γυρίσματα

haris

Ρε xiaomi η κάτι αντίστοιχο τέλως πάντων.
Brickgate ο ένας antennagate ο άλλος σπάνε για πλάκα τα τηλέφωνα του ενός καίγονται για πλάκα οι οθόνες του άλλου αλλά το χιλιάρικο να πέφτει.
Ρε ΟΥΣΤ από εδώ λωποδύτες όλοι…

diofar

Αυτό με το PhoneArena σίγουρα πόνεσε την Samsung…

Ιωάννης jb

Αφήστε τους κλέφτες..
X performance… Κ τα μυαλά στα κάγκελα!!!!!!

Zois

Αυτά συμβαίνουν από την μία γιατί είναι πρώτη παρτίδα και από την άλλη γιατί υπάρχουν πολλά αντιπαλα στρατόπεδα που κάνουν τα πάντα με χιλιους δύο τρόπους για να ρίξουν της πωλήσεις ειδικά αυτόν που τα πηγαίνουν καλά μπας και πάρουν κάποιο ποσοστό τους.

Giwrgos

RIP SAMSUNG 🙁 🙁 μου αρέσει που λέγατε για την apple για κάτι γραμμές που έχουν εμφανιστεί σε 6s για να δούμε τη θα κάνει η σαμσουνγκ τώρα

smartfoun

Ντάξει, αυτά γίνονται με κάθε συσκευή πάνω κάτω, γι’αυτό καλό είναι να μην τα αγοράζουμε όταν πρωτοβγαίνουν.

Mary

Το συγκεκριμένο πρόβλημα εμφανίζεται πριν ανατιναχτεί η συσκευή ή μετά; #thenextbigthing 😂😂😂

ChristosT

Να μην βιάζεστε να αγοράζετε κινητό με την μία. Αφήστε 3 μήνες να βγούνε τα κουσούρια και μετά.
Πιστέυω είναι software. Θα φτιαχτεί. Πρός το παρόν η apple να δεί το touchId στο 6άρι της και μετά κάποιοι να τρέχουν και να βγάζουν συμπεράσματα.
Απο την στιγμή που έχει σχεδόν hardware με s7 και λοιπά δεν βλέπω τον λόγο να είναι hardware.

Thanoslam

Πάτε όλοι iPhone για να ηρεμήσετε τουλάχιστον πληρώνεις και έχεις εγγυημένο κινητό για τέσσερα χρόνια.

VasiliS7Edge

Το ίδιο αακριβώς πρόβλημα το είχα στο S7 και είχα φρικάρει. Μια φορά μου το έκανε την δεύτερη μέρα και μετά ποτε ξανα όπως επίσης το οτι μετα απο κάθε update γινόταν ακόμα καλύτερο.

Skace

Ωραία να ρωτησω εγω κατι στα παιδιά με τα iphone πώς αισθάνονται που δίνουν 800€ και τους δίνουν 5giga cloud?

Dimitris

Χαλαρώστε σε ποια εταιρεία δεν έχει γίνει ποτέ απλά είδατε note και samsung. Όποιος έχει τα χρήματα θα το πάρει γιατί θα βγει αναβάθμιση και θα το διορθώσει αμέσως rip ξεκινήσαμε..

forneverarrow

Χαχαχα! Μόνο Sony στο εξής και τέλος. Πετάξτε ένα χιλιάρικο και τρέξτε μετά πίσω από το κάθε κατάστημα να σας το αλλάξει… Έδωσα 299€ για το Xperia XA και δεν κράσαρε ούτε όταν άκουγα μουσική στο Spotify και με Twitter ανοιχτό ενώ έκανε update το Facebook! Σε παρόμοια περίπτωση το S5 έκανε restart μέχρι που αναβαθμιστηκε σε 6.0.1, οπότε μου έβγαζε σφάλμα και έκλεινε απλά κάποια εφαρμογή, αφού πρώτα κόλλαγε ο ήχος…

Καλή και άγια η Samsung αλλά σε διαχείριση μνήμης έχει μεσάνυχτα.

tarif16

@Thanoslam
καλύτερα να μασάς!!!
https://techblog.gr/mobile/iphone-6-6-plus-touch-disease-2581/

@Skace
αυτό που κολλάει εδώ ακριβώς?

@VasiliS7Edge
άργησες αλλά μαρτύρησες!!(συνήθως δεν μαρτυράμε,μην κατηγορήσουν την συσκευή μας)

γενικά,το άσχημο δεν είναι να παθαίνει κάτι μια η πολλές συσκευές,αλλά να μην το αναγνωρίζουν οι εταιρίες,ιδίως όταν παίρνει μαζικές διαστάσεις τύπου lg g4 η το touch disease του μήλου.
εδώ,επίσης,έχουμε το εξής κακό…παθαίνουν κοκομπλόκο οι συσκευές μας κι αντί να ενημερώνουμε τον κόσμο,επιμένουμε ότι το εργαλείο μας πετάει!!!
…υπόψιν,ενεργός υποψήφιος για bootloop με v10,κατά ώρας πετάει,ορατός κίνδυνος για διακοπή κινητήρα κι ανώμαλη προσγείωση.

Πεζοναύτης521ΤΠΝ

Όλοι γίνατε ξαφνικά έχετε άποψη αλλά πρώτον πιθανόν δεν έχετε δουλέψει ποτέ samsung και δεύτερον απλά είδατε κάτι που είπαν κάποιοι άλλοι. Προσωπική άποψη όμως δεν έχετε. Ίσως πονάει τελικά το γεγονός ότι η Samsung κερδίζει έδαφος κάθε χρόνο και ποιο πολύ οπότε θα έχει και πόλεμο. Όλοι ξέχασαν ξαφνικά τα προβλήματα του μήλου σε κάθε νέο μοντέλο. Μην ξεχνάμε ότι σε καθε νέο μοντέλο πάντα υπάρχουν παιδικές αρώστιες και αυτό διορθώνεται με την επόμενη αναβάθμιση της κάθε εταιρείας. Όλες οι εταιρίες έχουν κάτι να δώσουν οπότε ότι εξυπηρετεί τον καθένα αγοράζει χωρίς να ασχολείται με κάτι το οποίο ίσως δεν έχει πάρει ποτέ η δεν έχει πιθανόν δουλέψει.

NtinosMD

Οταν εχεις Pre-release συσκευες αυτα παθαινεις… Απο τη στιγμη που θ βγει 2 Σεπτεμβριου στις αγορες επισημα για αγορα θα εχει προφανως καποιες παιιδκες ασθενειες που θα στρωσουν με τα επομενα update. Αλλα οταν εχεις το ονομα Samsung κ στη σειρα Note συμβαινει κατι τετοιο θα πεσουν σαφως οι παντες απο πανω σου για να σου δωσουν το αποτελειωτικο χτυπημα επαναδημισευοντας την ειδηση χιλιες φορες…

djfapples

Sony κ δε σε νοιάζει τίποτα απ αυτά

flash

Ανατινάσσεται, κολλάει, βγάζει γραμμές και κάνει 850 ευρώ ….. μάλιστα!

Thanosgr13

Chris T τι έχει το Touch ID γιατί αυτό που έχω εγώ είναι μια χαρά

One

Μετα λένε οτι έλυσαν τα προβλήματα του touchwiz…

George

Εγω sammy ειχα οπως επισης εχει η γυναικα μου χρονια τωρα κ ποτε ειδικα το s3 που τραβηξε τα πανδηνα δεν διαμαρτυρηθηκε.πιστευω ειναι σκυλια.αλλα τωρα θα πω κ εγω ΜΟΝΟ SONY ρεεεεεε,japan power.πηρα το z5c κ ειναι δαμαλι επιδοσεων διαχηρησης ram αυτονομιας.τωρα θα βγουν κ τα nexus σε τιμες μαλαμα καλοπαιδα που λετε για την ακριβη sony.κ οσοι λετε η sony τρεχει κ δεν φτανει θα σας πω.
Δεν τρεχει απλα περνει φορα για να σας γ……

tarif16

@George
ευτυχώς κοντεύουν ν ανοίξουν τα σχολεία….

Giannaras69

Tarif16 κλαίω ρε φιλε

tarif16

@Giannaras69
ψάχνω θήκες,μπαίνω σε site,πατάω αναζήτηση,συνήθως spiegen,nilkin,verus…
o George πατάει ένα durex και καθάρισε!!

Nick

Μια περνει φωτιά στο φορτιστή μια τρώει bootloop. Καθώς πολλοί θα το στείλουν σε αντιπροσωπία για να το φτιάξουν να πω πως στο bootloop δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο εκτός από του να ξαναπερασεις την rom καλό θα ήταν αυτοί που τo έχουν να ψαχτουν πως να φλασαρουν roms. Πολλές φορές όταν γυρνάει από service ένα κινητό δεν είναι το ίδιο με το όπως το εστειλες από θέμα γρατζουνιων και άλλα…

George

Πιστευω καταλαβαινετε το αστειο του σχολιου μου;ετσι κ αλλιως τετοιου ειδους θεματα για αυτο δε βγαινουν;αλλοι για να μαλωνουν σοβαρα διχως να εχουν την συσκευη η το προβλημα αλλοι για να κανουμε λιγο καλαμπουρι με τον φαν της καθε εταιρειας.σιγουρα δε θα πηγαινα σε καποιο forum του note οπου καποιος κατοχος θα μιλουσε για το προβλημα του να γραψω τα παραπανω.αν το εκανα θα μου αξιζε η τιμωρια περι τεντιμποισμου,ξυρισμα κεφαλι κ δημόσια διαπομπευση.

Dapitium

Miss Samsung χαλάς την φήμη των notes!

OlethroN

Μπράβο!!! Και εις ανώτερα…

Μα πως το κανουν αυτο, πρεπει να ειναι κάποια τέχνη τελικά, ναι ναι… Το να καταστρέφεις συσκευές την μια μετα την αλλη είναι καταπληκτικο.

Εγω λυπαμαι τον βλάκα ελληνα που θα δουλεύει 2 μηνες και θα τρώει μόνο μακαρόνια για να παρει το καινούριο Note και θα του βγει μαπα.

Anakin

Αυτά είναι καθημερινά προβλήματα αυτών που έχουν σονυ μια φορά έγινε σε Galaxy και κραζετε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.