Samsung Galaxy Note 7: Παγώνει σε μπολ με νερό και πέφτει από 30 μέτρα

Tο Samsung Galaxy Note 7 είναι αδιαμφισβήτητα ένα εκ των καλύτερων smartphones που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ. Εκτός από τις εξαιρετικές επιδόσεις της, η συσκευή είναι και αρκετά ανθεκτική. Με Corning Gorilla Glass 5 και πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε νερό/σκόνη, το Note 7 μοιάζει να είναι η κατάλληλη επιλογή ακόμα και για τους πλέον απρόσεκτους.

Το YouTube κανάλι GizmoSlip αποφάσισε να δοκιμάσει τα όρια του phablet για να δει το κατά πόσο αντέχει τόσο στο νερό, όσο και στις πτώσεις. Συγκεκριμένα, οι YouTubers έβαλαν το Note 7 μέσα σε ένα μπολ με νερό και το τοποθέτησαν στην κατάψυξη για αρκετές ώρες. Αφού το νερό είχε παγώσει, πήραν το… κράμα συσκευής και πάγου, μεταφέρθηκαν σε ένα τοπικό κτίριο και το πέταξαν από την ταράτσα του, ύψους 30 μέτρων. Το αποτέλεσμα ήταν αναπάντεχο, με το Samsung Galaxy Note 7 να επιζεί!

Η πολυσυζητημένη συσκευή της Samsung όχι απλώς άντεξε στο πάγωμα και την πτώση, αλλά δεν είχε την παραμικρή γρατζουνιά ή δυσλειτουργία. Φαίνεται πως η Sammy έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με τον νέο της εκπρόσωπο στην κατηγορία των high-end / phablets. Φυσικά, είναι λίγο δύσκολο κάποιος να ξεχάσει το Note 7 του μέσα σε ένα μπολ γεμάτο νερό που βρίσκεται στην κατάψυξη, πόσο μάλλον να το ρίξει από τα 30 μέτρα.

Όπως και να έχει, η συγκεκριμένη δοκιμασία στην οποία υπεβλήθη το νέο Galaxy Note επιβεβαιώνει τα όσα υπόσχεται η Samsung σχετικά με την αντοχή και την ανθεκτικότητα του.

Δείτε το video:

samsung galaxy note 7, Samsung Galaxy Note 7: Παγώνει σε μπολ με νερό και πέφτει από 30 μέτρα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mary

Ένα απόλυτα λογικό τεστ. Μπορεί να συμβεί στον καθένα μας, έτσι;

Zois

Έτσι ακριβώς ευκαιρία κιόλας να συνφωνησουμε και μια φορά γιατί την επόμενη την βλέπω να αργή γενικός όλα αυτά τα test είναι για τα πανηγύρια.

Μάκης

Μιλάμε για το απόλυτο καραγκιοζιλίκι όσο αναφορά το παραπάνω τεστ!! Δεν την παλεύει πια κόσμος….

bezilys

@ Mary Ε φυσικά και μπορεί στο καθένα να συμβεί! Μπορεί κάποιος την ώρα που έβαζε το μπολ με το νερό στο καταψύκτη να του έπεσε από απροσεξία του το κινητό μέσα και μετά από ώρες ψάξιμο να το βρήκε το κινητό του στο καταψύκτη στο μπολ παγωμένο ε και λογικά! Θα βγήκε έξω στο στο μπαλκόνι για να το δει λίγο ο ήλιος για να ξεπαγοσει αλλά του γλίστρησε από τα χέρια και έσκασε κάτω στο δρόμο!!

Αλέξανδρος

Επόμενο βήμα είναι να το αφήσουν στο διαστημα, να μπει σε τροχιά και αφου πραγματοποιήσει 371,2 περιστροφές , να πεσει στον ειρηνικό οπου εκει θα δοκιμαστεί η αντοχή στα δαγκώματα καρχαριών. Εν συνεχεία καλαμαρια και αλλα μαλάκια που ζουν σε ακραία βαθη , θα το κατεβάσουν στα -1500 μετρα απο την επιφάνεια , για να εξακριβωθεί η γνησιότητα της πιστοποιήσης IP68……”

Giwrgos

@ Αλέξανδρος κλαίω χαχαχαχαχα αρε που καταντήσαμε εδώ έχουμε αλλά προβλήματα και το έχουν παραχεσει με τα τεστ……!!

bezilys

@Αλεξανδρος χαχαχαχα καλα εσυ το τερματισες!

Γιώργος μπ

Οποία ασχολείται με τα κινητά όσο αναφορά την αντοχή ξέρει τον συγκεκριμένο youtuber αν δεν ασχολείται και απλός βλέπεται ένα από τα τοίχον trendy βίντεο στο YouTube παρακαλώ μην μιλάτε Επιδη ένα από τα πιο γνωστά κινητά πάγωσε και πεταχτείκε από αυτό το ηψομετρο δεν συμενει ότι δεν το έχουν κάνει αλλά κινητά όπως.για παράδειγμα κάποια iphone έπεσαν από το ίδιο υψόμετρο και σε υλικά όπως ο πάγος και δεν έπαθαν τίποτα. Αλλά κηνιτα τις Sony όπως.το z5 πάγωσε για 12 ώρες σε Cocacola και δεν έκανε ούτε restart μην ανεβάζετε κάτι αμέσως επιδη αυτές τις μέρες γίνεται ντόρος. Δεν είδα να ανεβάζετε για αλλά κινητά. Περιμένω απαντήση από τους Samsung fannoys της σελίδας που ξέρω ότι είναι πολλοί. Συνεχίστε την καλή δουλειά και ρε Κώστα κάνα βίντεο της IFA???

bezilys

@Γιώργο που το είδες αυτό το βίντεο με το z5 ?εγώ πάντως το ψάχνω και δεν το βρίσκω. Εγώ μόνο ένα βίντεο με το z3+ είχα δει με πορτοκαλάδα και δούλευε κανονικά μου φαίνεται περίεργο που το z5 δεν επιβίωσε μπορεί να του έτυχε προβλήματικο

bezilys

Και όσο για την IFA είπαμε θα γίνει στις πρώτη 1 Σεπτεμβρίου! Υπομονή!

Nick

Παίζει και να συμβεί αυτό για παράδειγμα έχεις πάρει πολλά παγωτά και προσπαθείς να τα βάλεις βιαστικά στην κατάψυξη…και εκείνη την ώρα που έχεις βγάλει το παγωτό στην βεράντα να έχει κολλήσει το Samsung το σκληροταχυλο κάτω από το παγωτό το κουνας λίγο να ξεπαγωσει από τον 5ο και τσουπ πέφτει κάτω…αλλά επειδή έχεις δει το video αυτό από το YouTube είσαι σίγουρος πως δεν έχει πάθει τίποτα.😂

Πέτρος Π

Είναι λίγο τραγικά αυτά τα τεστ γιατί δείχνουν πολλά και διάφορα, όμως αν σου πέσει το κινητό την ώρα που μιλάς είναι πολύ πιθανόν να σπάσει, ενώ και αν το βάλεις στη τσέπη σου με κλειδιά πιθανότατα θα γρατζουνιστεί η οθόνη…

Γιώργος μπ

Dezilys όχι σε αυτόν στον AndreaSen η κάπως έτσι σκοπός μου είναι να πω ότι πολλά κινητά το έχουν κάνει αυτο

Γιώργος μπ

Όσο για την IFA το ξέρω ότι είναι αύριο αλλά ο Κώστας έχει να ανεβάσει βίντεο. Από το πασχα

GS

IQ αμοιβάδας αυτοί που το σκέφτηκαν
Έλεος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.