Samsung Galaxy Pro, Candybar με Qwerty και Android 2.2

Η Samsung ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός ακόμα μέλους της οικογένειας Galaxy με το όνομα Samsung Galaxy Pro. To Pro έγκειται στο γεγονός ότι το νέο candybar κινητό της κορεάτικης εταιρίας έρχεται με πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο. Η οθόνη του Galaxy Pro είναι 2.8 ιντσών multi-touch, ο επεξεργαστής του χρονισμένος στα 800 ΜHz και η κάμερα 3 Megapixel.

Το κινητό ανακοινώθηκε στο Forum της Samsung στη Σιγκαπούρη και το μόνο παραπάνω που ξέρουμε είναι ότι θα χρησιμοποιεί ένα ανασχεδιασμένο TouchWiz UI για Android launcher με τα Home, Call, SMS και Application button να βρίσκονται στο πλάι της οθόνης, αφού λόγο μεγέθους δεν χώραγαν παραδοσιακά στο κάτω μέρος. Φυσικά θα είναι εξοπλισμένο με Wi-Fi, αλλά όπως μας ενημέρωσε και η Samsung και με το Social Hub Premium, προφανώς μια Social εφαρμογή για ταυτόχρονη χρήση Facebook, Twitter κ.λ.π.

Η Samsung με το Pro σκοπεύει προς μια κατηγορία χρηστών, κυρίως επαγγελματιών που ενδιαφέρονται για την χρήση email on the go και βολεύονται με hard keys, στην οποία κυρίως η RIM με τα BlackBerry, αλλά και η Nokia καταλαμβάνουν ως τώρα το μεγαλύτερο ποσοστό. Το άνοιγμα αυτό της Samsung δείχνει ότι η Κορεάτικη εταιρία δεν ασχολείται μόνο με την μερίδα των hi-end χρηστών, αλλά κοιτάζει και προς άλλες κατευθύνσεις. Πληροφορίες για την τιμή και τη διαθεσιμότητα στη χώρα μας δεν έχουμε ως αυτή τη στιγμή.

, Samsung Galaxy Pro, Candybar με Qwerty και Android 2.2

Samsung Galaxy Pro
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.2 Froyo
Επεξεργαστής: 800 MHz
Μνήμη RAM: ?
3G/ HSPA
Οθόνη: 2.8 Multi-Touch
Κάμερα: 3 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: ?
Κάρτα μνήμης: ?
Wi-Fi, Bluetooth, micro USB, TouchWiz UI, Qwerty
Μπαταρία: ?
Διαστάσεις: ?
Βάρος: ?

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SonicYouth

να δούμε ποιον άλλο θα αντιγράψουν οι κινέζοι Γιατι το να σκεφτούνε κάτι μόνοι τους το βλέπω λίγο δυσκολο

tom not

Από τα καλύτερα που έχουν παρουσιαστεί τελευταία(κατά τη γνώμη μου) με στόχο κυρίως τους businessmen.Λογικά μετά θα πάρουν σειρά κι άλλες κατηγορίες αγοραστών όπου θα βλέπουμε όλο και φθηνότερα android κινητά.Και πριν γκρινιάξετε για την ανάλυση της κάμερας να υπενθυμίσω ότι απευθύνεται περισσότερο σε επαγγελματίες όπου η κάμερα παίζει μάλλον βοηθητικό ρόλο.Τώρα για το αν θα πάρει android 2.3 δε νομίζω ότι θα απασχολήσει και πολύ έναν πολυάσχολο επαγγελματία..

Michael

Επιτέλους!! Ένα σοβαρό smartphone. Έχουμε πήξει στα αντίγραφα του iPhone τελευταία!!

SotisDiv

Πανέμορφη συσκευή που απευθύνεται προφανώς στη bussines κατηγορία.

Αλέξανδρος

Λέει μια βλακεία η samsung και όλοι ο πίσω. Γιατί παρακαλώ απευθύνεται σε επαγγελματίες το κινητο; Δηλαδή το hardware πληκτρολόγιο μας δείχνει προσανατολισμο προς επαγγελματίες ; Προσπαθούν οι εταιρείες να δημιουργήσουν κατηγορίες που δεν υπάρχουν.

Κώστας Βλαχάκης

Αλέξανδρος, δεν το λέει μόνο η Samsung. Όλες οι εταιρείες Pro ονομάζουν τα μοντέλα με QWERTY πληκτρολόγιο από όσο καιρό τις θυμάμαι. Και γνωρίζω καλά ότι αρκετοί επαγγελματίες αναζητούν QWERTY κινητά για να συντάσουν πιο γρήγορα email εν κινήσει. Εμένα δεν με βολεύουν και μπορώ να πω ότι γράφω πολύ γρήγορα με το εικονονικό πληκτρολόγιο των touch κινητών.

stelios GR

like!

giannis

Με λίγα λόγια σαν να λέμε λογική touch n type με qwerty

petros

μ’αρέσει. λίγο καλύτερη κάμερα να είχε..

Petros xalkida

Δεν θα το έπαιρνα για κανένα λόγο…μικρή οθόνη για τα γούστα μου!
Φυσικά προορίζεται για businessmen.
Θυμίζει κάτι από Blackberry….

fred

Ωραια προταση σε μια κατηγορια που δεν με πολυασχολει ομως

tom not

Αλέξανδρε από προσωπική εμπειρία θα σου πω ότι χρησιμοποιώ το htc desire και το nokia e63.Με το νοκια στη σύνταξη κειμένου στέλνω άνετα μηνύματα βιαστικά όταν είμαι π.χ. στο δρόμο,ενώ με το desire όταν βιάζομαι κάνω αρκετά λάθη.Ειδικά όταν κρατάω μερικές σημειώσεις μιλώντας για κάποια δουλειά τότε το desire μπαίνει στην τσέπη,άσε που με hardware πληκτρολόγιο μπορείς να γράψεις και χωρίς να κοιτάς το κινητό(εντάξει με πολύ εξοικίωση).

tom

POLI FINETSA …TRELENOMAI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.