Gmail for Android: Εξυπνότερο με προσθήκη block και unsubscribe

Δυο σημαντικές προσθήκες έκανε η Google για όσους έχουν Android συσκευές και χρησιμοποιούν το Gmail, το οποίο γίνεται λίγο πιο έξυπνο. Προσέθεσε το block και το unsubscribe, χαρακτηριστικά που δίνουν την επιλογή να μπλοκάρεις έναν αποστολέα και να κάνεις εύκολο unsubscribe, όταν λαμβάνεις διάφορα email που δεν θέλεις να βλέπεις στα εισερχόμενά σου.

Με το block μπορείς να μπλοκάρεις ένα ή περισσότερα άτομα και τα μηνύματα που έρχονται από τις συγκεκριμένες διευθύνσεις θα πηγαίνουν κατευθείαν στον φάκελο με τα spam. Αν μπλοκάρετε κάποιον κατά λάθος ή αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις όποτε θέλετε. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό θα έρθει από σήμερα στην web έκδοση και από την επόμενη εβδομάδα, στο Android.

Αν λαμβάνεις newsletters ή email από υπηρεσίες και καταστήματα που δεν ξέρεις ποτέ πως γράφτηκες, υπάρχει το unsubscribe που επιτρέπει την διαγραφή της διεύθυνσής σας από τις λίστες αυτές. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό υπάρχει ήδη στην web έκδοση.

Gmail for Android: Εξυπνότερο με προσθήκη block και unsubscribe, Gmail for Android: Εξυπνότερο με προσθήκη block και unsubscribe

Gmail for Android: Εξυπνότερο με προσθήκη block και unsubscribe, Gmail for Android: Εξυπνότερο με προσθήκη block και unsubscribe

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.