Κυριακή
08/05/2011

SyncMate 3, Συγχρονισμός Android συσκευών με Mac υπολογιστές

Μέχρι σήμερα οι κάτοχοι υπολογιστών Apple αντιμετώπιζαν πρόβλημα με τα Android tablets και smartphones τους, δεν μπορούσαν να συγχρονίσουν τις συσκευές τους με τον Mac υπολογιστή τους. Το SyncMate 3 της εταιρείας Eltima Software έρχεται να δώσει μια λύση που η Apple αδυνατούσε ή δεν ήθελε να δώσει τόσο καιρό.

Το πρόγραμμα αυτό υποστηρίζει πλήρως τον συγχρονισμό των Android κινητών των tablet σας. Επιτρέπει συγχρονισμό των επαφών σας και του ημερολογίου σας εντελώς δωρεάν. Αξίζει να σημειωθεί ότι επιτρέπει την πλήρη πρόσβαση στο Android σας μέσω αυτού, συμπεριλαμβανομένων των φακέλων, τραγούδια, εικόνες, βίντεο, σελιδοδείκτες μέχρι και συγχρονισμό των μηνυμάτων σας. Πιο κάτω μπορείτε να δείτε τον αναλυτικό κατάλογο λειτουργιών που υποστηρίζονται.

Κατεβάστε τη δωρεάν έκδοση από εδώ (download).

SyncMate 3

Πηγή

Μάθε για: , ,

Συντάκτης: .


Ένα Σχόλιο

  1. Ο/Η dali13gr λέει:

    Χμ… Η Apple δεν ήθελε να δώσει αυτή τη δυνατότητα. Η Google ή ο εκάστοτε κατασκευαστής μιας Android συσκευής, τι έκανε; Τι εργαλείο συγχρονισμού προσέφερε στους πελάτες του με υπολογιστή Mac;

    Βέβαια, αν ήμουν Google ή π.χ. HTC, θα σκεφτόμουν ότι οι πιθανότητες να έχει Android συσκευή ένας Mac user, τείνουν στο 0%, αλλά και πάλι, έτσι ξεχωρίζει η σοβαρή εταιρεία. Μια από αυτές τις σοβαρές εταιρείες είναι και η Microsoft, που διαθέτει λογισμικό συγχρονισμού για Mac, παρόλο που τα Windows Phone 7 είναι ελάχιστο χρόνο στην αγορά σε σχέση με το Android.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.