iPhone 8 vs iPhone 7s vs 7s Plus: Σύγκριση μεγέθους

iphone 8 7s 7s plus, iPhone 8 vs iPhone 7s vs 7s Plus: Σύγκριση μεγέθους

Τον Σεπτέμβριο η Apple θα κάνει την ανακοίνωση του iPhone 8, το οποίο πρωταγωνιστεί σε όλες τις διαρροές μιας και θα είναι η ειδική έκδοση που θα κυκλοφορήσει με αφορμή τα 10α γενέθλια. Ωστόσο, μαζί θα έρθουν τα iPhone 7s και iPhone 7s Plus για να διαδεχτούν τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

Επομένως, στο σύνολο η Apple θα κυκλοφορήσει 3 iPhone τα οποία είναι: iPhone 8, iPhone 7s και iPhone 7s Plus. H ειδική έκδοση, αντί για iPhone 8 είναι πιθανό να ονομαστεί iPhone X.

Μιας και η κυκλοφορία θα γίνει σε περίπου 4 μήνες, η Apple θα πρέπει αυτή τη στιγμή να βρίσκεται σε διαδικασία ολοκλήρωσης πραγμάτων όπως το design και στη συνέχεια να προχωρήσει στη μαζική παραγωγή.

Όπως φαίνεται έχει έτοιμα τα καλούπια για το design των επερχόμενων iPhones. Ο Slashleaks διαρρέει την εικόνα που μας επιτρέπει να δούμε κάποια βασικά στοιχεία και την διαφορά στο μέγεθος. Το iPhone 7s Plus είναι το μεγαλύτερο από τα τρια, ακολουθεί το iPhone 8 και το μικρότερο είναι το iPhone 7s.

Τα iPhone 7s Plus και iPhone 8 έχουν διπλή κάμερα στην πλάτη, αλλά σε οριζόντια και κάθετη διάταξη, αντίστοιχα, ενώ το iPhone 7s παραμένει με μονή κάμερα.

Το iPhone 8 έχει ακουστεί ότι θα έχει παρόμοιο μέγεθος με το iPhone 7s (4.7 ίντσες), αλλά OLED edge-to-edge οθόνη. Τα iPhone 7s και 7s Plus θα παραμείνουν σε LCD panels.

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Νέα καλούπια αποκαλύπτουν αλλαγές στο MagSafe

Η φετινή σειρά iPhone 16 ίσως υιοθετήσει μια αλλαγή στους μαγνήτες ευθυγράμμισης MagSafe, όπως αποκαλύπτουν εικόνες.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: H Apple θα αργήσει να φέρει το Face ID κάτω από την οθόνη

Κάθε τόσο εμφανίζεται και μία νέα φήμη για τα σχέδια της Apple σχετικά με το Face ID κάτω από την οθόνη στο iPhone.

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.