Apple: Ετοιμάζει 6.5″ iPhone και όλα τα μοντέλα θα έχουν εγκοπή στην οθόνη;

6.5 inch iphone, Apple: Ετοιμάζει 6.5″ iPhone και όλα τα μοντέλα θα έχουν εγκοπή στην οθόνη;

Αν δεν σας αρέσει η εγκοπή που έχει τοποθετήσει φέτος η Apple στην επάνω πλευρά της οθόνης του iPhone X, και περιμένετε να αλλάξει αυτό του χρόνου, σύμφωνα με την ιαπωνική Nomura, περιμένετε άδικα.

Αναφέρεται ότι όλες οι εκδόσεις του iPhone που θα λανσάρει η Apple του χρόνου θα έχουν την συγκεκριμένη εγκοπή στην οθόνη.

6.5 inch iphone, Apple: Ετοιμάζει 6.5″ iPhone και όλα τα μοντέλα θα έχουν εγκοπή στην οθόνη;

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι ένα από τα μοντέλα θα ενσωματώνει οθόνη edge-to-edge LCD, αντί για OLED panel, που θα έχουν τα άλλα δυο iPhones του 2018. Η συγκεκριμένη συσκευή θα έχει μεσαίας κατηγορίας χαρακτηριστικά και τιμή από 650 έως 900 δολάρια. Στην πλάτη θα έχει μονή κάμερα και δεν θα έχει Force Touch.

Τα υπόλοιπα δυο iPhones θα έρθουν με οθόνη OLED. Το ένα θα είναι στις 5.8 ίντσες και θα θεωρηθεί η συνέχεια του iPhone X. Το άλλο, ανεβαίνει στις 6.5 ίντσες και θα έχει dual SIM cards.

Αναφέρεται ότι το πιο οικονομικό iPhone θα κατασκευαστεί από την Pegatron και μάλλον τον Wriston. Τα δυο πιο ακριβά μοντέλα ανατίθενται στην Foxconn.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

dual sim λογικά μόνο για την αγορά της Κίνας.

το σεμεδάκι είναι θέμα γούστου και συνήθειας… θα δείξει πως θα το αποδεχτεί ο κόσμος και στα υπόλοιπα “στάνταρ” μοντέλα της εταιρείας!!! 😉

Chris966

Αυτή την τραγική εγκοπή στο πάνω μέρος της οθόνης, που τόσα προβλήματα έχει δημιουργήσει καλά θα κάνουν να την αφαιρέσουν! Δεν είναι μόνο ότι έχουν ”κρυφτεί” πολλές πληροφορίες από το κινητό, αλλά είναι και θέμα αισθητικής.
Σε διαφορετική περίπτωση, μιά χαρά είναι και το 6, και μιά χαρά (κυρίως) είναι και android ΤΗΛΕΦΩΝΑΡΕΣ με τα μισά λεφτά..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.