Samsung Galaxy S10: Πόσο ανθεκτικό είναι;

Είδαμε πως τα νέα Samsung Galaxy S10 και S10+ χρησιμοποιούν μία ultrasonic τεχνολογία αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος μέσα από την οθόνη. Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο YouTube απο το κανάλι JerryRigEverything βλέπουμε τις αντοχές του Galaxy S10 και συγκεκριμένα την λειτουργία του fingerprint sensor μετά από κακομεταχείριση του κινητού.

Στο βίντεο, επίσης, δοκιμάζεται η αντοχή της συσκευής όταν κάποιος το λυγίσει, κάτι που δεν είδαμε να το επηρεάζει καθόλου. Όσο για την οθόνη, πέρασε πολλές δοκιμασίες. Μία από αυτές ήταν η θερμότητα από τη φλόγα του αναπτήρα, απ’ την οποία φαίνεται πως δεν υπέστει ζημιά έως τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα. Ακόμα και οι πολλαπλές γρατζουνιές που υπέστη η οθόνη δεν επηρέασαν την λειτουργία του Ultrasonic fingerprint sensor. Τα κακά νέα, όμως, είναι πως όταν η οθόνη τελικά ράγισε, ο αισθητήρας σταμάτησε να λειτουργεί.

Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10: Πόσο ανθεκτικό είναι;

Το συμπέρασμα είναι πως οι χρήστες των Galaxy S10 και Galaxy S10+ θα πρέπει να είναι επιπλέον προσεκτικοί με την οθόνη τους ώστε να μη σπάσει. Ίσως άλλωστε να είναι και ο λόγος που η Samsung επέλεξε να έχει =προστατευτικό οθόνης εγκατεστημένο στα κινητά της.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 series: Έφτασε στο τέλος της ζωής της

Η Samsung παρέχει την καλύτερη υποστήριξη λογισμικού για τηλέφωνα, tablet και wearables στον κόσμο των Android.

Software Android 11 Galaxy S10 Samsung

Samsung Galaxy S10 series: Ξεκινάει εκ νέου η αναβάθμιση σε Android 11

Η Samsung διέκοψε προσωρινά την αναβάθμιση Android 11 για τις συσκευές της σειράς Galaxy S10, ενώ φαίνεται πως ξεκινάει εκ νέου από σήμερα.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S: Μία ιστορική αναδρομή στη σειρά που ξεκίνησε το 2010

Από το πρώτο Galaxy S μέχρι τα νεότερα Galaxy S21 series, πάμε να κάνουμε μία ιστορική αναδρομή στο παρελθόν της σειράς και πως φτάσαμε στο σήμερα.

Software featured Galaxy S10 Samsung

Samsung Galaxy S10 series: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 11

H Samsung ξεκίνησε τη σταδιακή αναβάθμιση Android 11 για τις συσκευές της σειράς Galaxy S10 στην Ευρώπη.