Google Maps: Νέο χαρακτηριστικό θα προειδοποιεί απαγορεύσεις που οφείλονται στον κορονοϊό

, Google Maps: Νέο χαρακτηριστικό θα προειδοποιεί απαγορεύσεις που οφείλονται στον κορονοϊό

Η Google με σκοπό να προστατέψει τους χρήστες από την πανδημία του κορονοϊού, κυκλοφορεί στις εφαρμογές προειδοποιητικά μηνύματα μέσα από τα οποία θα ευαισθητοποιηθούν οι χρήστες και θα προσέχουν. Ο Αμερικανικός κολοσσός θέλει μέσα από το Google Maps, να προειδοποιήσει τους χρήστες που σκέφτονται να ταξιδέψουν, για πιθανά μέτρα και απαγορεύσεις που ισχύουν.

Μέσα από αυτό το χαρακτηριστικό, οι χρήστες θα μπορούν να ελέγχουν πόσο γεμάτο είναι ένα τρένο μία συγκεκριμένη ώρα, ή αν έχουν αλλάξει τα δρομολόγια των αστικών. Το χαρακτηριστικό θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Αργεντινή, την Γαλλία, την Ινδία, την Ολλανδία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Επιπλέον, θα υπάρχουν πληροφορίες για σημεία ελέγχου του κορονοϊού καθώς και πιθανές απαγορεύσεις που ισχύουν στα σύνορα των χωρών. Τους τελευταίους μήνες, η Google ανέλυσε δισεκατομμύρια δεδομένα τοποθεσίας από τους χρήστες της εφαρμογής σε 131 χώρες για να εξετάσει την κίνηση κατά την διάρκεια της καραντίνας.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Google Google Pixel Pixel

Google Circle to Search: Θα μπορεί να λειτουργεί όταν χρησιμοποιούνται δύο apps ταυτόχρονα σε split-screen

Η Google παρουσίασε το Circle to Search τον Ιανουάριο, με το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης να κάνει ντεμπούτο με τη σειρά Galaxy S24.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Google Google Play Play store

Google Play Store: Μπορείτε πλέον να κάνετε λήψη δύο εφαρμογών ταυτόχρονα

Το Google Play Store έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία δύο χρόνια, με τον κόμβο εφαρμογών να επιτρέπει Συχνές ερωτήσεις από AI.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.