Huawei P40 Pro+: Teardown δείχνει πόσο στριμωχτά έχει τοποθετηθεί η κάμερα

, Huawei P40 Pro+: Teardown δείχνει πόσο στριμωχτά έχει τοποθετηθεί η κάμερα

Η Huawei παρουσίασε πριν αρκετό καιρό τα νέα high-end flagship smartphone τα οποία δυστυχώς για τον καταναλωτή δεν έχουν Google Play services, εξαιτίας του αποκλεισμού του Κινεζικού κολοσσού από την Αμερική. Ένα teardown που έγινε στο P40 Pro+, το οποίο είναι η κορυφαία συσκευή της σειράς, αποκαλύπτει ότι η κάμερα του smartphone έχει τοποθετηθεί αρκετά στριμωχτά σε σχέση με τα όσα έχουμε συνηθίσει έως τώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το smartphone έχει πέντε κάμερες στην πλάτη εκ των οποίων η κύρια είναι 50MP με OIS και ακολουθούν 40MP ultrawide, 8MP telephoto με 10x optical zoom, 8MP telephoto με 3x optical zoom και τέλος μία 3D ToF.

Το smartphone της Huawei εξαιτίας της διάταξης και του χώρου δεν έχει κάποιο ball motor. Επιπλέον, χρησιμοποιεί έναν “μηχανισμό ανάρτησης” το οποίο αποτελείται από κράμα μνήμης. Εξαιτίας του σχεδιασμού, η κάμερα του smartphone έχει anti-shake λειτουργίες ενώ το ίδιο σταθερός είναι και ο φακός.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.