Google Pixel 5 XL: Case renders αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό του

, Google Pixel 5 XL: Case renders αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό του

Η Google φημολογείται ότι ετοιμάζει τα Pixel 5 και Pixel 5 XL τα οποία θα διαδεχτούν τα Pixel 4 και Pixel 4 XL με ορισμένα renders από θήκες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο να αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό της XL έκδοσης. Σύμφωνα με τα renders, το Pixel 5 XL έχει οθόνη η οποία θα φιλοξενεί notch στο πάνω μέρος όπου θα κρύβεται το ηχείο και η front facing κάμερα. Επιπλέον, στην πλάτη θα δούμε ξανά ένα τετράγωνο module για την κάμερα το οποίο έκανε ντεμπούτο με το Pixel 4.

Στην πλάτη θα υπάρχει ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων όπως συνέβαινε και στα Pixel 3. Στην κάτω πλευρά θα υπάρχει μία θύρα audio jack 3.5mm σε αντίθεση με το Pixel 4 XL από το ποίο απουσίαζε.

, Google Pixel 5 XL: Case renders αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό του

Προς το παρόν, οι πληροφορίες γύρω από το smartphone δεν είναι αρκετές ωστόσο υπάρχουν ορισμένες πηγές οι οποίες αναφέρουν ότι η Google δεν θα ενσωματώσει το flagship SoC της Qualcomm εξαιτίας του υψηλού κόστους. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι εσωτερικά θα κρύβεται ο Snapdragon 765G με σκοπό να υποστηρίξει το smartphone και το 5G.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Φήμη το θέλει να έρχεται νωρίτερα από ότι περιμένουμε

Νέα φήμη θέλει την τιμή του Google Pixel 8a αυξημένη και την αποκάλυψή του να γίνεται νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Software emoji Google

Google: Έρχονται τα «ηχητικά emoji» – Θα περιλαμβάνεται και το πλήκτρο… πορδής

Η Google ακούγεται πως κυκλοφορεί “ηχητικά emoji” για τους χρήστες Android, με ορισμένους κατόχους Pixel να παρατηρούν ήδη μια επιλογή.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.