iPhone 12: Τελικά θα έχουν οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz;

, iPhone 12: Τελικά θα έχουν οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz;

Οι μέχρι σήμερα πληροφορίες ήθελαν κάποια, αν όχι όλα, τα επερχόμενα μοντέλα της σειράς iPhone 12 να έχουν OLED οθόνες και ρυθμό ανανέωσης 120Hz, όπως τα περισσότερα flagship δηλαδή του 2020. Όμως, νέες πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως τελικά δε δούμε high refresh rate στις νέες συσκευές.

Σύμφωνα με τον ιδρυτή και CEO της Display Supply Chain Consultants (DSCC), Ross Young, κανένα από τα επερχόμενα μοντέλα iPhone 12 δε θα έχει οθόνη 120Hz. Οι πηγές του Young αναφέρουν πως η Apple ναι μεν σχεδιάζει να προσφέρει 120Hz στα iPhone, όχι όμως στα φετινά μοντέλα, αλλά στα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν το 2021. Ταυτόχρονα, ο Young παρέθεσε τη λίστα με τα φετινά smartphone που θα έχουν οθόνες με high refresh rate.

, iPhone 12: Τελικά θα έχουν οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz;

Εδώ βέβαια ξεκινάει το παράδοξο, καθώς η επιβεβαίωση για τα 120Hz ήρθε από τον γνωστό leakster Ice Universe. Τόσο ο Young όσο και ο Ice Universe έχουν μία εξαιρετική πορεία στο να μας δίνουν έγκυρες πληροφορίες για επερχόμενα smartphone και είναι η πρώτη φορά που οι δύο αυτές πηγές μας αναφέρουν εντελώς διαφορετικές πληροφορίες.

Όπως και να έχει, αυτά που γνωρίζουμε για τα επερχόμενα iPhone είναι πως θα έρθουν σε τέσσερα μεγέθη. Το απλό iPhone 12 θα έχει οθόνη 5,4 ιντσών, με το Max μοντέλο να φτάνει τις 6,1 ίντσες, ενώ αντίστοιχα τα iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max θα έχουν οθόνες 6,1 και 6,7 ιντσών. Επίσης, αν αληθεύουν οι φήμες, η Apple δε θα συμπεριλάβει στο κουτί ούτε φορτιστή ούτε ακουστικά.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φωτης

Θα έχει τουλάχιστον καλώδιο στο κουτί?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.