Το Spotify φτάνει τους 299 εκατομμύρια συνδρομητές

, Το Spotify φτάνει τους 299 εκατομμύρια συνδρομητές

Το Spotify ανακοίνωσε τα οικονομικά του αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο του 2020, με την υπηρεσία να ανακοινώνει σημαντική αύξηση των συνολικών συνδρομητών της αλλά και αύξηση στους Premium συνδρομητές.

Αναλυτικά, η υπηρεσία είδε αύξηση στους μηνιαία ενεργούς συνδρομητές, φτάνοντας τους 299 εκατομμύρια, αύξηση 29% σε σχέση με το ίδιο τρίμηνο του 2019 (232 εκατ.) και 5% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Επίσης, η υπηρεσία έφτασε τους 138 εκατομμύρια συνδρομητές επί πληρωμή, αύξηση σε σχέση με τους 108 εκατομμύρια του ίδιου τριμήνου του 2019 και τους 130 εκατομμύρια του προηγούμενου τριμήνου.

Η υπηρεσία ανακοίνωσε πως από τις 30 Ιουνίου οι ώρες που περνούσαν οι χρήστες στην υπηρεσία γύρισαν στους κανονικούς ρυθμούς, δηλαδή πριν την αύξηση που υπήρξε λόγω της πανδημίας του COVID-19. Τέλος, το δεύτερο τρίμηνο του έτους είδε συνολική μείωση 10% στην να ακρόαση μουσικής στο αυτοκίνητο, ενώ μόνο τον Απρίλιο η εν λόγω μείωση ήταν στο 50%, κάτι που δείχνει ότι μπαίνουμε σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI: Νέες προωθητικές εικόνες που διέρρευσαν επιβεβαιώνουν specs πριν την κυκλοφορία

To Sony Xperia 1 VI θα παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα αλλά, μέχρι τότε, διέρρευσαν μερικές νέες προωθητικές εικόνες της συσκευής.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra, X100s & X100s Pro: Διέρρευσαν οι τιμές των μοντέλων

Η vivo ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το X100 Ultra, το ολοκαίνουργιο smartphone της για το 2024.

Smartphones Apple featured iPhone

Φήμες ότι το iPhone 16 Plus θα αντικατασταθεί από το iPhone 17 Slim που θα έχει οθόνη 6,55″

Το iPhone 17 Plus ή αλλιώς «iPhone‌ 17 Slim» της Apple θα διαθέτει οθόνη 6,55 ιντσών, σύμφωνα με τον αναλυτή Ross Young της DSCC.

Business featured Jack Dorsey

Jack Dorsey: Τέλος από το διοικητικό συμβούλιο του Bluesky

O Jack Dorsey ανακοίνωσε το Σάββατο στο Χ ότι δεν είναι πλέον μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Bluesky.