Η Apple σταματάει την πώληση προϊόντων Bose, Logitech και Sonos

, Η Apple σταματάει την πώληση προϊόντων Bose, Logitech και Sonos

Ενισχύοντας τις φήμες που τη θέλουν να λανσάρει νέα ακουστικά, με την ονομασία AirPods Studio, η Apple σταμάτησε την πώληση προϊόντων Bose, Logitech και Sonos στα καταστήματα λιανικής της. Αν αναρωτιέστε γιατί έκοψε και την εταιρεία Sonos, οι φήμες θέλουν την Apple να κυκλοφορεί ένα νέο HomePod ηχείο.

Η εν λόγω κίνηση ενισχύει τις φήμες περί AirPods Studio και HomePod, καθώς η Apple σταμάτησε την πώληση προϊόντων Fitbit το 2014, λίγο πριν από το λανσάρισμα του πρώτου Apple Watch. Η μετοχή της Sonos είδε πτώση 7%, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Bloomberg, μόλις βγήκε η είδηση. Ήδη όλα τα προϊόντα έχουν εξαφανιστεί από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Πάντως, φαίνεται πως η εταιρεία μας ετοιμάζει αρκετές εκπλήξεις. Ήδη περιμένουμε την ανακοίνωση των τεσσάρων νέων iPhone 12, όπου μάλλον θα δούμε μαζί και κάποιο, αν όχι όλα, από τα παραπάνω προϊόντα που ετοιμάζει η εταιρεία. Επίσης, περιμένουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς και το πρώτο MacBook με ARM επεξεργαστή.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.