iPhone 12: Έρχεται και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση, σύμφωνα με αναφορά

iPhone 12, iPhone 12: Έρχεται και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση, σύμφωνα με αναφορά

Φαίνεται πως πέραν του νέου MagSafe, τα νέα iPhone 12 θα φέρουν και την αντίστροφη ασύρματη φόρτιση για πρώτη φορά στην πλατφόρμα. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται να ισχύει σύμφωνα με μία καταχώρηση που έγινε στο FCC και ήρθε στο φως από την ιστοσελίδα VentureBeat.

Η καταχώρηση αναφέρει:

Εκτός από τη δυνατότητα να φορτίζουν από έναν επιτραπέζιο ασύρματο φορτιστή (WPT), τα iPhones του 2020 (iPhone 12) υποστηρίζουν επίσης τη λειτουργία ασύρματης φόρτισης στα 360 kHz για τη φόρτιση αξεσουάρ. Επί του παρόντος, το μόνο αξεσουάρ που μπορεί να φορτιστεί από τα iPhone είναι ένα μελλοντικό αξεσουάρ της Apple.

Αυτό βέβαια δημιουργεί αρκετά ερωτήματα, καθώς μέχρι στιγμής κανένα αξεσουάρ της Apple με wireless charging δε μπορεί να φορτίσει από το iPhone 12. Μία πιθανότητα είναι τα νέα AirPods να έρθουν με υποστήριξη MagSafe, ώστε να μπορούν να συνδέονται μαγνητικά στα iPhone για ασύρματη φόρτιση. Βέβαια, περιμένουμε να δούμε πότε και αν τελικά κυκλοφορήσει συσκευή που αξιοποιεί την αντίστροφη ασύρματη φόρτιση.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιαννης

Κινητα με ανεπαρκεστατες μπαταριες απο 2200-3700 mah θα φορτιζουν και αλλες συσκευες! Η apple εχει παει την κοροιδια σε νεα επιπεδα.

μαν

με τόσα λεφτά έπρεπε να φορτίζει και αυτοκίνητο,, 😀😀

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.