Microsoft, Sony και Nintendo ενώνουν τις δυνάμεις τους για πιο ασφαλές gaming

Nintendo, Microsoft, Sony και Nintendo ενώνουν τις δυνάμεις τους για πιο ασφαλές gaming

Οι τρεις μεγάλοι “αντίπαλοι”, Microsoft, Sony και Nintendo, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κάνουν το gaming ασφαλές για όλους. Οι εταιρείες έχουν συμφωνήσει σε ένα σύνολο κοινών αρχών για ασφαλέστερα παιχνίδια, ιδίως ως προς τους νεότερους παίκτες.

Μπορεί οι αλλαγές που έρχονται να μην είναι ριζοσπαστικές, όμως καθιστούς σαφές ότι καμία εταιρεία δε θα ανεχτεί τοξικούς παίκτες και άλλες μορφές κακοποίησης. Microsoft, Sony και Nintendo θα προσφέρουν εργαλεία πρόληψης για να αποτρέψουν την κατάχρηση των υπηρεσιών τους πριν συμβεί.

Οι εταιρείες δεσμεύονται επίσης να συνεργαστούν με τις κυβερνήσεις, τις νομοθετικές αρχές και τους συνεργάτες του κλάδου (όπως τους πίνακες αξιολόγησης) για την προώθηση της ασφάλειας. Όλες οι εταιρείες πιστεύουν το ίδιο πράγμα: ότι το μίσος, η παρενόχληση και η εκμετάλλευση των νεαρών παικτών δεν έχουν θέση στο gaming.

Δεν είναι μυστικό ότι Microsoft, Nintendo και Sony προσφέρουν ήδη διαφορετικές μορφές γονικού ελέγχου, πολιτικές κατά της κατάχρησης και άλλα μέτρα για να διατηρούν το online gaming σε μία καλή ποιότητα. Ωστόσο, το κοινό μέτωπο μεταξύ τους θα μπορούσε να μειώσει τις ασυνέπειες και να θέσει ακόμα μεγαλύτερες προσδοκίες.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ovelix

Καλά όλα αυτά για την προστασία των παιχτών από Bullying κλπ αλλά ας κάνουν και τίποτα για τους παίχτες που χρησιμοποιούν για το παιχνίδι σε κονσόλες παραμετροποιήσημα ποντίκια, πληκτρολόγια και hub σαν το Cronus Zen που ουσιαστικά είναι σαν να χακάρουν το κάθε Game και καταστρέφουν τα Multiplayer παιχνίδια… Για εμένα είναι ο μεγαλύτερος καρκίνος του Gaming.

SUPS 👨‍⚖️

αν απαγορευόντουσαν καιβτα lootboxes ή έστω γίνονταν μόνο για Μ παιχνίδια τότε ναι θα μπορούσαν οι νέοι παίκτες να είναι πιο ασφαλείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony

Sony Xperia 1 VI: Leak δίνει λεπτομέρειες για τις κάμερες, το chipset και την μπαταρία

Η Sony αναμένεται να αποκαλύψει το Xperia 1 VI στην εκδήλωσή της στις 17 Μαΐου και τώρα μια νέα φήμη μας δίνει λεπτομέρειες για το flagship smartphone.

Software Microsoft Windows

Microsoft: Μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε passkeys για να μπείτε στο λογαριασμό σας

H Μicrosoft κυκλοφόρησε την υποστήριξη passkeys στους χρήστες για λογαριασμούς Microsoft, σχεδόν δύο χρόνια μετά την Apple και την Google.

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Τα camera island που διέρρευσαν προδίδουν νέες μεγαλύτερες μονάδες

Τα προστατευτικά φακών από σκληρυμένο γυαλί για τα επερχόμενα Xperia 1 VI και 10 VI εμφανίστηκαν στο Rakuten Market της Ιαπωνίας.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.