iPhone SE 3: Διαρροή της τελευταίας στιγμής για μεγαλύτερη αυτονομία

iPhone SE 3, iPhone SE 3: Διαρροή της τελευταίας στιγμής για μεγαλύτερη αυτονομία

iPhone SE 3, iPhone SE 3: Διαρροή της τελευταίας στιγμής για μεγαλύτερη αυτονομία

Δεν απέχουμε πολύ από την επίσημη παρουσίασή του, αλλά το iPhone SE 3 συνεχίζει να απασχολεί τις φήμες της τελευταίας στιγμής. Οι τελευταίες αναφορές κάνουν λόγο για μεγαλύτερη μπαταρία στο νέο μοντέλο της Apple.

Εάν πιστέψουμε όλα όσα έχουν γίνει γνωστά πριν από το Peek Performance event της Apple, τότε το iPhone SE 3 θα είναι εφοδιασμένο με μία οθόνη διαγωνίου 4.7 ιντσών, χωρίς εκπλήξεις εδώ, αλλά με καλύτερα χαρακτηριστικά στο εσωτερικό του, αφού το νέο μοντέλο θα έχει τον Α15 Bionic στη θέση του επεξεργαστή.

Η χρήση του νέου επεξεργαστή υπόσχεται καλύτερη αυτονομία, ειδικά εάν ευοδωθούν οι προσδοκίες που θέλουν την Apple να ξεπερνά τα 1.821 mAh της χωρητικότητας του προηγούμενου μοντέλου. Μάλιστα, λέγεται ότι το iPhone SE 3 θα υποστηρίζει πλήρως MagSafe αξεσουάρ, καθιστώντας το πιο ευέλικτο στη χρήση.

Μία άλλη βελτίωση στην απόδοση θα αφορά στην μνήμη RAM που αναμένεται να πάει στα 4 GB, ενώ πιο προσεγμένα εκτιμάται ότι θα είναι και τα υλικά της κατασκευής. Τέλος, έχουν κυκλοφορήσει φήμες περί μείωσης της τιμής του iPhone SE 3 σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, αφού η τιμή έναρξης στις ΗΠΑ αναφέρεται ότι θα είναι 300 και όχι 399 δολάρια.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitris L.A

$429 πολλά για se.

SUPS 👨‍⚖️

Συμφωνω ειδικα αν σκεφτεις οτι μπορεις να παρεις ipad Μ1 στα 600 usd…

Evan

Τι σχέση σύγκρισης έχει ένα iPhone με ένα iPad???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on TCL

TCL 50 SE Greek review: Η καλύτερη εισαγωγή

Το TCL 50 SE ταιριάζει απόλυτα σε όσους αναζητούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία smartphone με υψηλής ανάλυσης οθόνη FHD+ NXTVISION 6,8″ και ρυθμό ανανέωσης 90Hz.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Φήμες ότι θα υιοθετήσει το χρωματιστό πίσω τζάμι που είδαμε στο iPhone 15

Tο επερχόμενο iPhone 16 θα υιοθετήσει το ίδιο χρωματιστό πίσω τζαμάκι που βλέπουμε στα μη-Pro μοντέλα iPhone 15.

Games Apple Fortnite iPad

To Fortnite θα έρθει και στα iPad στην Ευρώπη αφού η ΕΕ αναγνώρισε ως “gatekeeper” το iPadOS

Μετά την είδηση πως η Apple θα πρέπει να φέρει αλλαγές στο iPad, η Epic Games ανακοίνωσε πως πρόκειται να κάνει διαθέσιμο το Fortnite.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.