vivo X Fold2: Το unboxing επιβεβαιώνει σχεδίαση και βελτιωμένο UI

vivo x fold3, vivo X Fold2: Το unboxing επιβεβαιώνει σχεδίαση και βελτιωμένο UI

Τα teaser του vivo X Fold2 συνεχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους προερχόμενα από το 2023 Boao Forum για την Ασία, που πραγματοποιείται στο νησί Hainan στην Κίνα.

Ένας blogger της περιοχής πήρε στα χέρια του τη συσκευή για ένα unboxing, που αργότερα αναδημοσιεύτηκε από τη vivo στο Weibo. Έτσι, οι θαυμαστές της μπορούν να μάθουν περισσότερα για το επερχόμενο foldable.

https://www.youtube.com/watch?v=Ju5rI-5GML4

Το νέο τηλέφωνο θα έχει κόκκινο δερμάτινο πάνελ στα 3/4 της συσκευής στο πίσω μέρος, ενώ το υπόλοιπο 1/4 έχει γυαλιστερό φινίρισμα. Κατά τη διάρκεια του χειρισμού του X Fold2, είδαμε ορισμένες νέες δυνατότητες διεπαφής χρήστη του OriginOS Ocean, συμπεριλαμβανομένης μιας γραμμής εργασιών για καλύτερο χειρισμό εφαρμογών, λειτουργίες πολλών παραθύρων και εύκολα gestures που δεν ήταν διαθέσιμα προηγουμένως.

Η συσκευή έρχεται με δύο σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη – ένας στην οθόνη του καλύμματος, ένας άλλος στην αναδιπλούμενη οθόνη στην κάτω δεξιά γωνία. Είναι η πρώτη που φορά που μια τέτοια δυνατότητα έρχεται σε foldable συσκευή.

Όσο για τον μεντεσέ, είναι επίσης βελτιωμένος, σύμφωνα με τον blogger. Αποτελεί πλέον ένα σταθερό στήριγμα για την παρακολούθηση βίντεο ή τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο. Είναι επίσης περίπου 10% ελαφρύτερο από τα 310 και πλέον γραμμάρια των προκατόχων του.

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του vivo X Fold2 θα πραγματοποιηθούν κάποια στιγμή μέσα στον Απρίλιο, έως τότε δείτε το hands-on του Techblog για το τρέχον μοντέλο X Fold +.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple featured

iOS 18: Η Apple ξανά σε συζητήσεις με την OpenAI για λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει εκ νέου τις συζητήσεις με την OpenAI σχετικά με τη χρήστη της τεχνολογίας της.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X100s: Απολαύστε το σε όλο του το μεγαλείο

Η κινεζική vivo ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια τριάδα τηλεφώνων υψηλής τεχνολογίας, τα X100s, X100s Pro και X100s Ultra.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.