Αποκτήστε Office 2021 με 13.05€ και Windows 11 Pro με 10.25€

, Αποκτήστε Office 2021 με 13.05€ και Windows 11 Pro με 10.25€

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το Microsoft Office για να εργαστούν και να μάθουν, στο σπίτι, στο γραφείο και στις σχολικές αίθουσες. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε το Office, ή μάλλον, μπορείτε να αγοράσετε μια άδεια χρήσης για να το χρησιμοποιήσετε. Οι αυτόνομες εκδόσεις του Office (γνωστές και ως “τοπικές” ή “μόνιμες” εκδόσεις) σας επιτρέπουν να εγκαταστήσετε και να ενημερώσετε εφαρμογές σε έναν μόνο υπολογιστή.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS

Η Apple θα ενισχύει τις λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης με διακομιστές M2 Ultra

Ορισμένες από τις λειτουργίες του iOS 18 θα τροφοδοτούνται με κέντρα δεδομένων με διακομιστές εξοπλισμένους με τα τσιπ πυριτίου της.

Software Galaxy Samsung Samsung Galaxy S24

One UI 7.0: Η Samsung το δοκιμάζει στη σειρά Galaxy S24

H Samsung αυτή την περίοδο διανέμει το One UI 6.1 σε ορισμένες από τις παλαιότερες ναυαρχίδες της και παράλληλα εργάζεται πάνω στο One UI 7.0.

Software ChatGPT

ChatGPT: Η OpenAI ετοιμάζεται να ενσωματώσει λειτουργία αναζήτησης στο chatbot

H OpenAI φέρεται να ετοιμάζει μια λειτουργία αναζήτησης για το ChatGPT που θα μπορούσε να το μετατρέψει σε μια εναλλακτική στο Google Search.

Software

Godeal24 Γιορτή της Μητέρας: Αποκτήστε Office 2021 Pro για πάντα με μόνο 27.25€!

Το πιο πρόσφατο λογισμικό της Microsoft μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για την επιχείρησή σας ή για τις προσωπικές σας ανάγκες. Σε κάθε περίπτωση όμως, μπορεί να είναι δαπανηρό.