Η TSMC έχει ξεκινήσει την παραγωγή του Apple A11 chip

tsmc apple a11 chip, Η TSMC έχει ξεκινήσει την παραγωγή του Apple A11 chip
H Apple δεν είναι από τις εταιρείες που αρέσκεται στο να δίνει πολλές τεχνικές λεπτομέρειες για τα προϊόντα της και μάλλον ένας από τους λόγους είναι ότι στα χαρτιά τουλάχιστον υστερεί από τον ανταγωνισμό. Άλλοι κατασκευαστές έχουν πάει σε 6GB RAM και δεκαπύρηνους επεξεργαστές.

Ωστόσο, στην πραγματική χρήση, οι συσκευές της Apple τα πηγαίνουν εξαιρετικά καλά παρά τους. Για παράδειγμα, σε speed tests το iPhone 7 κατάφερε να αφήσει πίσω τον ανταγωνισμό με το Apple A10 chip.

Στα iPhones που θα κυκλοφορήσουν φέτος (αναμένουμε τα iPhone 8, iPhone 7s, iPhone 7s Plus) θα είναι με τον νέο επεξεργαστή A11. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το DigiTimes φαίνεται ότι η παραγωγή του chip έχει ξεκινήσει ήδη από την TSMC, η οποία χρησιμοποιεί τη διαδικασία των 10nm.

Επιπλέον, φαίνεται πως η TSMC θα είναι ο μόνος προμηθευτής των A11 chipsets, ενώ στο παρελθόν η Apple συνεργαζόταν με περισσότερους από έναν κατασκευαστές, όπως για παράδειγμα η Samsung.

Ωστόσο, σε αυτό το σημείο δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του A11. Λογικά περιμένουμε να είναι πιο γρήγορος, αποδοτικός και με λιγότερη κατανάλωση ενέργειας από τον προκάτοχό του.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
The Phantom of the Opera

https://www.youtube.com/watch?v=-pFpv0Im1UY

Eδώ ο Α10 ρημάζει το τελευταίο super android κινητό…S8…
Φαντάσου τι θα κάνει ο Α11…περιμένω το πρώτο Geekbench 4…
Θα πέσει πολύ γέλιο…
Το σκόρ θα είναι για 3-4 μελλοντικά τουλάχιστον μπροστά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.