Twitter: Δοκιμάζει εμφωλευμένες συζητήσεις τύπου Reddit

Twitter, Twitter: Δοκιμάζει εμφωλευμένες συζητήσεις τύπου Reddit

Η πραγματοποίηση συζητήσεων στο Twitter δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, κυρίως διότι όλα τα μηνύματα εμφανίζονται ακριβώς το ένα κάτω από το άλλο. Ωστόσο, φαίνεται ότι σύντομα τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα για τους χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.

Το νέο δέντρο συζητήσεων

Το Twitter διαθέτει μία εφαρμογή στην οποία δοκιμάζει όλα τα επερχόμενα χαρακτηριστικά, τόσο για την Web πλατφόρμα όσο και για το app του. Η εφαρμογή ονομάζεται Twttr και για να συμμετέχει κάποιος πρέπει να συμπληρώσει μία αίτηση ενδιαφέροντος.

Πρόσφατα, η ερευνητής εφαρμογών Jane Manchun Wong ανακάλυψε ένα νέο δέντρο συζητήσεων το οποίο δοκιμάζει το Twitter, μέσω του app Twttr. Σύμφωνα με τη μορφή που έχει αυτή τη στιγμή το νέο δέντρο συζητήσεων, οι απαντήσεις ενός tweet εμφανίζονται εμφωλευμένες στο αρχικό μήνυμα, ακριβώς όπως στο Reddit.

Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν πιο εύκολα την εξέλιξη των συζητήσεων. Επίσης, η υλοποίηση του Twitter επιτρέπει το πάτημα σε κάθε απάντησης χωριστά, έτσι ώστε ο χρήστης μπορεί να μεταφερθεί άμεσα στο συγκεκριμένο tweet.

Διαθεσιμότητα

Αυτή τη στιγμή, το χαρακτηριστικό είναι αποκλειστικά διαθέσιμο στους χρήστες της εφαρμογής Twttr. Οπότε, αν θέλετε να το δοκιμάσετε δεν έχετε παρά να κάνετε μία αίτηση, και να ελπίζετε να σας δεχτούν.

Από εκεί και πέρα, το Twitter επιβεβαίωσε ότι το νέο δέντρο συζητήσεων αποτελεί μέρος ενός μεγάλου πακέτου αλλαγών που θα εφαρμοστούν στην πλατφόρμα και τα apps μέσα στο 2020.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.

Business Elon Musk Twitter

X: Ίσως χάσει 75 εκατ. δολάρια σε διαφημίσεις λόγω αντισημιτισμού

Το Χ, το μέχρι πρότινος Twitter, συνηθίζει να κερδίζει τα περισσότερα από τα χρήματά του τους τελευταίους μήνες του χρόνου.

Internet Apple Elon Musk featured

Η Apple σταματά τη διαφήμιση στο X μετά τα σχόλια του Elon Musk

Η Apple σταματά όλες τις διαφημίσεις στην πλατφόρμα Χ μετά τις αντισημιτικές δηλώσεις που έκανε ο Elon Musk την περασμένη Τετάρτη.