Oppo F3 Plus: Με διπλή selfie κάμερα και οθόνη 6 ιντσών

Oppo F3 Plus official, Oppo F3 Plus: Με διπλή selfie κάμερα και οθόνη 6 ιντσών

Οι selfies αποτελούν μια ολόκληρη κατηγορία πλέον με όλο και περισσότερους να δίνουν μεγάλη σημασία στις εμπρόσθιες κάμερες των κινητών. Οι κατασκευαστές δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ανεκμετάλλευτη την κατηγορία αυτή και βελτιώνουν όλο και περισσότερο τις selfie κάμερες.

Η διπλή κάμερα είναι επίσης το νέο trend και σιγά σιγά εμφανίζεται στην μπροστινή πλευρά των smartphones. Η Oppo ανακοίνωσε σήμερα το Oppo F3 Plus με διπλή κάμερα 16 και 8 Megapixel στην μπροστινή πλευρά. Η κάμερα στην πλάτη είναι 16 Megapixel με αισθητήρα Sony IMX398, διάφραγμα φακού f/1.7 με Dual Pixel Autofocus και dual-tone LED flash

Το Oppo F3 Plus ενσωματώνει οθόνη 6 ιντσών ανάλυσης 1080p και προστασία από Gorilla Glass 5, επεξεργαστή Snapdragon 653, μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα 64GB με δυνατότητα επέκτασης. Η μπαταρία είναι 4000mAh με υποστήριξη VOOC charge. Τρέχει Android 6.0 Marshmallow με Color OS 3.0. Έχει διαστάσεις 163.63×80.8×7.35 χλστ. και βάρος 185 γρ.

Ακόμη δεν έχουν δοθεί πληροφορίες για τιμή και διαθεσιμότητα, αλλά στις 23 Μαρτίου η εταιρεία αναμένεται να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Oppo F3 Plus official, Oppo F3 Plus: Με διπλή selfie κάμερα και οθόνη 6 ιντσών

Oppo F3 Plus official, Oppo F3 Plus: Με διπλή selfie κάμερα και οθόνη 6 ιντσών

Oppo F3 Plus official, Oppo F3 Plus: Με διπλή selfie κάμερα και οθόνη 6 ιντσών

Oppo F3 Plus official, Oppo F3 Plus: Με διπλή selfie κάμερα και οθόνη 6 ιντσών

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vai

Δεν θα το επαιρνα μονο και μονο για τον σχεδιασμο του οπως και ολα τα smartphones της OPPO.
Κατα τ αλλα προκειται για μια κινεζικη εταιρια που βγαζει απο τα πιο premium και ποιοτικα smartphones, με την αναλογη τιμη φυσικα!

vladimiros

Κοιτα να δεις μεχρι και η OPPO εβαλε διαφραγμα f/1.7,με αισθητηρα Sony κιολας,αλλα η Sony δεν εχει κανενα κατω απο το f/2.0..και ο λογος που δεν το κατεβαζει πραγματικα δεν ξερω καθολου..

Thodoris

Φαίνεται σαν τις μεγάλες ναυαρχίδες εμφανισιακά, κάτι το οποίο με επηρεάζει μάλλον αρνητικα προς την αγορά του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.