AMD Radeon RX Vega Frontier Edition μέσα στον Ιούνιο

AMD Radeon RX Vega Frontier Edition, AMD Radeon RX Vega Frontier Edition μέσα στον Ιούνιο

Η AMD φαίνεται να επιστρέφει δυναμικά στην παραγωγή GPUs με κυκλοφορίες που ξεκινούν μέσα στο καλοκαίρι. Την πρώτη της εμφάνιση τέλη Ιουνίου αναμένεται να κάνει η νέα RX Vega Frontier Edition η οποία εξειδικεύεται σε διεργασίες όπως machine learning, advanced visualization, VR workloads και game design workflows.

Στη high-end κατηγορία βρίσκεται το Vega 10 chip που απευθύνεται σε enthusiasts με τιμές που θα ξεπερνούν τα 500$, ενώ στη mainstream πλατφόρμα θα υπάρχει το Vega 11. Παρά την σύντομη κυκλοφορία των high-end καρτών με πιο πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου ( στο πλαίσιο του συνεδρίου Siggraph 2017 ) , η σειρά καρτών βασισμένες στο Vega 11 chip αναμένεται στα τέλη του 2017 με αρχές 2018 μέχρι το CES 2018.

Αυτό συμβαίνει διότι η AMD θέλει να φρεσκάρει πρώτα το line-up της high-end πλατφόρμας της 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία της R9 Fury X που ήταν βασισμένη στην αρχιτεκτονική Fiji. Ταυτόχρονα η σχετικά πρόσφατη κυκλοφορία της σειράς RX 500 δεν επιτρέπει στην εταιρία σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να ανανεώσει πλήρως και την mainstream πλατφόρμα της.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Τα camera island που διέρρευσαν προδίδουν νέες μεγαλύτερες μονάδες

Τα προστατευτικά φακών από σκληρυμένο γυαλί για τα επερχόμενα Xperia 1 VI και 10 VI εμφανίστηκαν στο Rakuten Market της Ιαπωνίας.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X100s: Απολαύστε το σε όλο του το μεγαλείο

Η κινεζική vivo ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια τριάδα τηλεφώνων υψηλής τεχνολογίας, τα X100s, X100s Pro και X100s Ultra.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.