Android, 52.2% στην αγορά των ΗΠΑ, η Apple το 40.6% στους κατασκευαστές

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας δημοσκοπήσεων και αναλύσεων της αγοράς comScore, το Android κατέχει το 52.2% της αγοράς στις ΗΠΑ, για το τρίμηνο έως και τον Οκτώβριο μήνα, παρουσιάζοντας μικρή αύξηση σε σχέση με το 51.8% που κατείχε στην αμέσως τριμηνιαία έρευνα της εταιρείας που περιλάμβανε και τον μήνα Ιούλιο.

Το iOS της Apple κέρδισε 0.2% και ανέβηκε στο 40.6% σε σχέση με την προηγούμενη έρευνα ενώ όπως ήταν φυσικό ο μεγάλος χαμένος δεν ήταν άλλος από την BlackBerry που έχασε 0.7% πέφτοντας στο 3.6%. Η Microsoft με τα Windows Phone αύξησαν το ποσοστό τους κατά 0.2% στο 3.2% δηλαδή ενώ το ποσοστό του Symbian έπεσε στο 0.1%.

Όσο αφορά στος κατασκευαστές η Samsung κέρδισε έδαφος σε σχέση με την Apple. Η τελευταία κατέχει ποσοστό 40.6%, αυξημένο κατά 0.2% σε σχέση με την παλαιότερη έρευνα, ενώ το ποσοστό της Samsung αυξήθηκε κατά 1.3% στο 25.4%, κερδίζοντας από την HTC, η οποία κατέχει το 6.7% της αγοράς στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Motorola αύξησε το ποσοστό της κατά 0.1% και βρίσκεται στο 7% ενώ στην 5η θέση βρίσκεται η LG με ποσοστό 6.6%, μειωμένο κατά 0.2% σε σχέση με το παρελθόν.

Android Apple, Android, 52.2% στην αγορά των ΗΠΑ, η Apple το 40.6% στους κατασκευαστέςAndroid Apple, Android, 52.2% στην αγορά των ΗΠΑ, η Apple το 40.6% στους κατασκευαστέςAndroid Apple, Android, 52.2% στην αγορά των ΗΠΑ, η Apple το 40.6% στους κατασκευαστές

Πηγή 1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
j

τα εχουμε πει 100 φορες, Το iOS εχει υποστηριξη 7 μονδελων (xD) ενώ το android εχει 200+ μονδελα, φυσικό είναι

peripteros

γιατί δεν μας λες της παγκόσμιες πωλήσεις η στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS

Η Apple θα ενισχύει τις λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης με διακομιστές M2 Ultra

Ορισμένες από τις λειτουργίες του iOS 18 θα τροφοδοτούνται με κέντρα δεδομένων με διακομιστές εξοπλισμένους με τα τσιπ πυριτίου της.

Gear Apple VR headset

Apple Vision Pro 2: Φήμες ότι θα ξεκινάει από 1.500 δολάρια

Το Apple Vision Pro συζητήθηκε πολύ όταν κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο και ένας λόγος ήταν η τιμή του: 3.499 $.

Gear Apple iPad iPad Pro

Όλες οι νέες δυνατότητες του Magic Keyboard για το iPad Pro

Με το iPad Pro, η Apple παρουσίασε μια ανανεωμένη έκδοση του Magic Keyboard για να προσθέσει νέες δυνατότητες,

Gear Apple iPad iPad Pro

Η Apple απολογείται για τη διαφήμιση του iPad Pro – Δεν θα προβληθεί στην τηλεόραση

Η Apple συνηθίζει να μας προσφέρει μερικά από τα πιο αξιομνημόνευτα διαφημιστικά σποτ, αλλά με αυτή για το iPad Pro δεν τα κατάφερε.