Ανέβηκε και αποσύρθηκε άμεσα το χρονοδιάγραμμα Android 11 update των Nokia

, Ανέβηκε και αποσύρθηκε άμεσα το χρονοδιάγραμμα Android 11 update των Nokia

Το Android 11 έχει ήδη κυκλοφορήσει και σιγά σιγά περιμένουμε οι κατασκευαστές να ανεβάσουν το χρονοδιάγραμμα αναβάθμισης των συσκευών τους. Ήδη γνωρίζουμε πότε θα αναβαθμίσει η Realme τα smartphones της, ενώ και η HMD Global έκανε την έκπληξη να ανεβάσει το δικό της χρονοδιάγραμμα. Το περίεργο είναι ότι το κατέβασε λίγα λεπτά αργότερα.

Όπως βλέπουμε στο παρακάτω σχεδιάγραμμα, το οποίο πλέον δε ξέρουμε κατά πόσο ισχύει, πρώτα θα αναβαθμιστούν τα Nokia 8.3 5G, Nokia 2.2, Nokia 5.3 και Nokia 8.1 μεταξύ τέταρτου τριμήνου 2020 και πρώτου τριμήνου 2021. Στο πρώτο τρίμηνο του 2021 θα αναβαθμιστούν τα Nokia 1.3, Nokia 4.2, Nokia 2.4, Nokia 2.3 και Nokia 3.4. Θα ακολουθήσουν τα Nokia 3.2, Nokia 7.2 και Nokia 6.2 μεταξύ πρώτου και δεύτερου τριμήνου του 2021.

, Ανέβηκε και αποσύρθηκε άμεσα το χρονοδιάγραμμα Android 11 update των Nokia

Τελευταία μένουν τα Nokia 1 Plus και Nokia 9 PureView, τα οποία θα αναβαθμιστούν το δεύτερο τρίμηνο του 2021. Όπως είπαμε όμως, η HMD Global έχει ήδη αποσύρει το παραπάνω χρονοδιάγραμμα, χωρίς να ξέρουμε αν θα γίνουν αλλαγές ή αν απλά το ανέβασε νωρίτερα από ότι ήθελε.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.